15 / 05 / 2024

park çağlayan satıldı mı

park çağlayan satıldı mı

Dünyagöz Hastanesi'nin sahibi olan Eray Kapıcıoğlu'nun 30 yıllık işletmesini kazandığı 5 katlı Park Çağlayan'ın işletme hakkı satılıyor.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

İzmir Çiğli'deki iki hazine arazisi 106.5 milyon TL'ye satıldı!

İzmir Balatçık Mahallesi'nde hazineye ait olan iki arazi 106 milyon 500 bin TL'ye Ataseven İnşaat Sanay ive Ticaret A.Ş.'ye satıldı. Ege'de Sonsöz'de yer alan habere göre; Panaroma İzmir projesini yapan firma enerji ve RES yatırımlarıyla biliniyor.

Halk GYO'nun Erzurum'daki arsaları 7.1 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun Erzurum İli, Palandöken İlçesi 13511 ada; 1 ve 2 parsel ve 13512 ada; 1, 2, 3, 4 ve 6 parsel numaralı arsaları 7 milyon 100 bin TL'ye Er Konut İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye ve Madencilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ne satıldı. 

Şeker Finansal Kiralama'nın leasing alacakları 11.4 milyon TL'ye satıldı!

Şeker Finansal Kiralama'nın takipten silinen leasing alacaklarının 11 milyon 433 bin 553 TL tutarındaki bölümü Sümer Varlık Yönetim A.Ş.'ye satıldı. 

Park Mavera 3'teki 61 konut satıldı!

TOKİ, Park Mavera 3 projesinde, 61 adet konutun tamamının satıldığını ve fonun 20 Mart'ta dağıtılacağını açıkladı. 

Park Mavera 3 Projesi'nde 157 daire borsada satıldı!

Makro Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, TOKİ ile inşa ettikleri Park Mavera 3 Projesi'nde 218 daire bulunduğunu ve 157 dairenin borsada satıldığını açıkladı...

Park Mavera 3 projesindeki 59 daire 53.9 milyon TL'ye satıldı!

TOKİ’nin Makro İnşaat işbirliğiyle inşa ettiği Park Marvera 3 projesinde açık artırma usulüyle satışa sunulan 61 daireden 59'u satıldı. 59 daire 53 milyon 970 bin TL’ye satılarak yüzde 7,6’lık bir artış oranına ulaşıldı...

Park Mavera 3 açık artırma ihalesinde 61 daireden 59'u satıldı!

TOKİ’nin Makro İnşaat işbirliğiyle inşa ettiği Park Marvera 3 projesinde açık artırmaya çıkarılan 61 daireden 59'u satıldı. 59 daire 53 milyon 970 bin TL’ye satılarak yüzde 7,6’lık bir artış oranına ulaşıldı...

Doğa Koleji satıldı mı?

Doğa Koleji satılmadı. Okullar rezil durumda. Maaşlar ödenmiyor. Öğretmenler de çalışanlar da perişan. Öğrenciler ve velileri şaşkın.

Çağlayan Adliyesi’nin yanındaki dev otopark satışa çıkarıldı!

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nin yanındaki 5 katlı dev otopark satışa çıktı. Türkiye’nin en modern otoparkı olarak gösterilen otoparkın içerisinde AVM ve cafeler de bulunuyor.

Çağlayan'daki dev otopark satılıyor!

Dünyagöz Hastanesi'nin sahibi olan Eray Kapıcıoğlu'nun 30 yıllık işletmesini kazandığı 5 katlı Park Çağlayan'ın işletme hakkı satılıyor.

Eczacıbaşı Yapı'daki 6.3 milyon adet pay Eczacıbaşı Holding'e satıldı!

İntema İnşaat'ın yüzde 5,66'sına sahip olduğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının Eczacıbaşı Holding A.Ş.'ye satıldı...

Büyükçekmece Türkoba Mahallesi'ndeki tarla 20.3 milyon TL'ye satıldı!

İstanbul'un Büyükçekmece İlçesi'ne bağlı Türkoba Mahallesi'ndeki tarla 20.3 milyon TL'ye Bindir Gıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satıldı...

park çağlayan satıldı mı Haberi

park çağlayan satıldı mı

İstanbul’un göbeğinde, Çağlayan Adliyesi'nin yanında yer alan çok katlı otoparkın işletme hakkı satılığa çıkarıldı. Sözcü gazetesinden Barış Özkan'ın haberine göre, toplam 50 bin metrekare olan 5 katlı otoparkta ofis ve toplantı odaları da yer alıyor. Otoparkın günlük araç giriş çıkış kapasitesi de 3 bin.

İŞLETME HAKKI DÜNYAGÖZ HASTANESİ SAHİBİNİN

2011'de Dünya Göz Hastanesi’nin sahibi Eray Kapıcıoğlu intifa hakkı karşılığı zemin altı otopark yapımı ve 30 yıl işletme hakkı ihalesini İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden almıştı.

Kapıcıoğlu İnşaat, otoparkı inşa etti ve yıllığı 1 milyon 250 bin TL+KDV’den 30 yıllığına işletme hakkını aldı.

Park Çağlayan projesi, Merkezi Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Merkezi Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş. de bir Dünyagöz Grubu iştiraki.

FİYATLAR 20 İLE 60 TL ARASINDA DEĞİŞİYOR

Otoparkın fiyat listesine göre 0-1 saat...