25 / 07 / 2024

Park Elektrik ve Silopi Elektrik birleşiyor mu

Park Elektrik ve Silopi Elektrik birleşiyor mu

Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na dün akşam yapılan açıklamaya göre, bu birleşme ile ölçek ekonomilerinden yararlanılması, etkinliğin, verimliliğin artırılması, yönetsel ve teknik ilişkili işlemlerin sadeleştirilmesi amaçlanıyor.

Elektrik ve doğalgaz fatura desteği ödemeleri başladı! 1.150 TL ve 206 TL hesaplara aktarılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına çeşitli yardımlarda bulunuyor. Elektrik ve doğalgaza gelen zamların ardından fatura desteği ödemeleri yapılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

Nige İnşaat Metal Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nige İnşaat Metal Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Nihal Genç tarafından kuruldu.

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Hakkı Horuz tarafından kuruldu.

Şahdemir İnşaat Hırdavat Elektrik Ve Demir Çelik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahdemir İnşaat Hırdavat Elektrik Ve Demir Çelik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mahsun Demir tarafından kuruldu.

Sudiler İnşaat Elektrik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sudiler İnşaat Elektrik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sudi Muslu tarafından kuruldu.

Aisa Ajans Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aisa Ajans Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Çörüz tarafından kuruldu.

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet devreye girdi! Her aileye 206 lira verilecek!

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet harekete geçti. Faturasını ödemekte zorluk çeken dar gelirli vatandaşlara elektrik ve doğalgaz faturası için yardım yapılacak.

Çelkar Gıda İnşaat Elektrik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelkar Gıda İnşaat Elektrik Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çelik tarafından kuruldu.

Has Aslan İnşaat Elektrik Ve Makina Aksamları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aslan İnşaat Elektrik Ve Makina Aksamları Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gök tarafından kuruldu.

Time Bilişim Medya İnşaat Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Bilişim Medya İnşaat Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ersoy tarafından kuruldu.

Lukis İnşaat Elektrik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Lukis İnşaat Elektrik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Mutlu tarafından kuruldu.

İnvel Mühendislik Elektrik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvel Mühendislik Elektrik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Civan tarafından kuruldu.

İlknur Temel Temizlik Gıda Elektrik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İlknur Temel Temizlik Gıda Elektrik Ve İnşaat Limited Şirketi  Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile  İlknur Temel tarafından kuruldu.

Park Elektrik ve Silopi Elektrik birleşiyor mu Haberi

Park Elektrik ve Silopi Elektrik birleşiyor mu


Park Elektrik, grup şirketlerinden Silopi Elektrik ile faaliyetlerini birleştirme kararı aldı. Birleşme Silopi Elektrik bünyesinde olacak.


              

KAP'a dün akşam yapılan açıklamaya göre, bu birleşme ile ölçek ekonomilerinden yararlanılması, etkinliğin, verimliliğin artırılması, yönetsel ve teknik ilişkili işlemlerin sadeleştirilmesi amaçlanıyor.

              

Açıklamada, birleşmenin, Park Elektrik'in bütün aktif ve pasifinin kül halinde tasfiyesiz olarak Silopi Elektrik Üretim tarafından devralınması suretiyle, Silopi Elektrik bünyesinde gerçekleştirileceği belirtildi.

              

Ayrıca, devralan ve hisseleri halka kapalı olan Silopi Elektrik Üretimi şirketinin paylarının Borsada kote olabilmesi için gerekli işlemlere başlanılacak.

              

Birleşmede 30 Haziran 2014 bilançoları esas...