06 / 05 / 2024

Park Hotel Bosphorus hotel

Park Hotel Bosphorus hotel

Türkiye genelinde 100’ü aşkın sahada krom madeni çıkaran CVK’nın Yönetim Kurulu Başkanı olan Gülşah Çevik, kasım ayında açacakları Park Hotel Bosphorus’un ardından otel zinciri kuracak

Türkler için gayrimenkul her zaman yatırım aracı oldu!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Four Seasons Hotel Bosphorus’ta iş dünyasının önemli temsilcileriyle bir araya geldi. Okay, ekonomiye ve sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

Lens Yapı projelerini Arap yatırımcılara sundu!

TURAB Fuarcılık tarafından 6-8 Aralık 2017 tarihleri arasında Pendik’te The Green Park Hotel Pendik & Convention Center’da gerçekleştirilen 4. Türk-Arap Yapı Fuarı'na Lens Yapı katıldı.

Avi Alkaş: Gayrimenkul sektörünü 1 numaralı güç haline getireceğiz!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş tarafından 5-6 Aralık'ta Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleştirilecek olan "gayrimenkul sektörünün büyük buluşması" RE 360'ın tanıtım toplantısı düzenlendi.

Bosphorus Ankara fiyatları 250 bin TL'den başlıyor!

Eryaman’da, Göksu Parkı’nın yanıbaşında inşa edilen Bosphorus Ankara projesi On Altın A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Bosphorus Ankara fiyatları 250 bin TL'den başlıyor.

İran Laleh Park Tebriz Hotel açıldı!

İran'a yatırım yapan Türk yatırımcılarına Kaya Grup da eklendi. Grup, Kaya Laleh Park Tebriz’le 10’uncu otelini Tebriz’de açtı. Otel, İran’ın en kapsamlı ve en lüks otellerinden biri oldu.

Alanya A'la Park Hotel hizmete açıldı!

A'la Park Hotel "Alanya'nın en yeni İslami tatil konseptli tesisi" sloganıyla kapılarını misafirlerine açıyor. 7 bloktan oluşan tesis, 900 yatak kapasitesiyle misafirlerine kesintisiz hizmet verebilecek.

Marka Şehirler Zirvesi sona erdi!

Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen Marka Şehirler Zirvesi, yüksek bir katılım ile CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşti.

Marka Şehirler Zirvesi için geri sayım başladı!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Marka Şehirler Zirvesi'ne 108 firma katılacak!

Marka Şehirler Zirvesi Türk ekonomisinde marka gücü ve marka değeri olan firmaları, tek bir çatı altında buluşturarak 7 Nisan Perşembe, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleşiyor.

Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da kapılarını açmaya hazırlanıyor!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da!

Marka Şehirler Zirvesi, şehirlerimize uluslararası platformda hak ettiği değerin bilincini yansıtmak ve marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile 7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak.

Conrad İstanbul Bosphorus’un yangın algılama sistemleri yenilendi!

Boğaz manzarasına hâkim Conrad İstanbul Bosphorus Hotel ’in yangın algılama ve anons sistemleri, Ateksis çözüm ortaklığıyla yeniden yapılandı. Conrad İstanbul Teknik Servis Müdürü, Mustafa Kemal Dalkılıç ile değerlendirdik.

Park Hotel Bosphorus hotel Haberi

Park Hotel Bosphorus hotel

Gülşah Çevik henüz 34 yaşında. Bu genç işkadını 500 milyon dolarlık ciroya sahip krom madenlerini yönetiyor. Türkiye genelinde 100’ü aşkın sahada krom madeni çıkaran CVK’nın Yönetim Kurulu Başkanı olan Çevik, Kayseri doğumlu...


İlk ve ortaöğrenimini Kayseri’de yapan Çevik, üniversitede hukuk eğitim almış. Mezun olduktan sonra CVK grubunun kurucusu babası Mahmut Çevik’in yanında işe başlayan Çevik’in maden işiyle tanışması da böyle olmuş...

Çevik, işe giriş öyküsünü şöyle anlatıyor:

“Babam krom ve mermer işiyle uğraşıyordu. Üniversiteden mezun olunca yanında işe başladım. İlk gün beni mermer ocağına gönderdi. 21 yaşındaydım ve o günü hiç unutmuyorum... Bir bloğun üzerine oturup saatlerce işçilerin mermeri suyla kesmesini izlemiştim...”


‘Yüzde 60’ı bizde’

Türkiye genelinde yüzlerce krom sahasına sahip olduklarını söyleyen Çevik, “Türkiye’deki krom cevherinin yüzde 60’ını biz çıkarıyoruz. Adana, Erzurum, Çanakkale,...