29 / 04 / 2024

Park Mavera Bahçetepe satış ofisi nerede

Park Mavera Bahçetepe satış ofisi nerede

Park Mavera projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 8 Kasım Cumartesi günü satışa çıkacak olan Park Mavera Bahçetepe satış ofisi nerede?

Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge fiyatları!

Makro İnşaat, Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge projesini hayata geçiriyor. Projede 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar dubleks daireleri bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları...

Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi!

Başakşehir'de Park Mavera 1-2-3 projelerini hayata geçiren Makro İnşaat, şimdi de Park Mavera 4 Lounge projesine başlıyor. Projenin ön talep döneminde yüzde 55 oranında satış yapıldı. İşte Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi...

Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi! 

Tamamı millet bahçesi manzaralı Park Mavera 4 Lounge projesinde ön talep toplanıyor. 4+1, 5+1, 6+1 ve 9+2'ye kadar dubleks dairelerin yer aldığı projede fiyatlar minimum 2 milyon 186 bin TL olarak belirlendi. Peki diğer dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi...

Park Mavera Bahçeşehir fiyat!

Dairelerin büyüklükleri 136 ile 208 metrekare arasında değişiklik gösteren Park Mavera Rezidans projesi 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatiflerinden meydana geliyor. İşte Park Mavera Bahçeşehir fiyat listesi...

Park Mavera ödemeleri!

Dairelerin 2016 yılında teslim edilmesi planlanan Park Mavera Bahçeşehir projesinde kredisi onaylanmamış 35 daire yarın satışa çıkıyor. İşte satış süreci devam eden Park Mavera ödemeleri...

Bahçeşehir Park Mavera Evleri!

Park Mavera projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'e bağlı Kayabaşı 4. etapta yükseliyor. Satışları devam eden Bahçeşehir Park Mavera Evleri 'nin 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Akyapı - Makro Park Mavera fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'e bağlı Kayabaşı 4. etapta hayata geçirilen Park Mavera projesi 672 daire ve 338 ticari birimden meydana geliyor. Akyapı - Makro Park Mavera fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor.

Akyapı - Makro Park Mavera Kayabaşı projesi!

Akyapı - Makro Park Mavera Kayabaşı projesi, 672 daire ve 338 ticari üniteden oluşuyor. İstanbul Bahçeşehir Kayabaşı 4. etapta yükselen projenin teslim tarihi 2016 olarak planlanıyor.

Makro - Akyapı Park Mavera Kayabaşı projesi!

Makro - Akyapı Park Mavera Kayabaşı projesi, İstanbul Avrupa Yakası'nda konumlandırılıyor. Makro ve Akyapı ortaklığı ile Bahçeşehir Kent Meydanı, Kayabaşı 4. etapta yükselen Park Mavera projesinde 672 konut ve 338 ticari ünite yer alıyor.

Bahçekent Park Mavera ödeme planı!

Bahçekent Park Mavera ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. 8 Kasım cumartesi günü satışa çıkacak olan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Park Mavera Bahçetepe projesi!

Park Mavera Bahçetepe projesi 8 blok olarak yükseliyor. Başakşehir 'de inşa edilen projede daireler ve ticari birimler yer alıyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.

Park Mavera Bahçetepe satış ofisi nerede?

Park Mavera projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 8 Kasım Cumartesi günü satışa çıkacak olan Park Mavera Bahçetepe satış ofisi nerede?

Park Mavera satılık daire fiyatları!

Park Mavera projesi 8 blok olarak 229 bin 241 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. İşte Park Mavera satılık daire fiyatları...

Park Mavera Bahçetepe satış ofisi nerede Haberi

Park Mavera Bahçetepe satış ofisi nerede

"Park Mavera Bahçetepe satış ofisi nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçirilen proje 8 Kasım Cumartesi günü satışa çıkıyor. 


229 bin 241 metrekare alan üzerinde yükselen Park Mavera projesinde çeşitli sosyal alanlar yer alıyor. Projede yüzme havuzu, fitness center, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları mevcut. 


Park Mavera projesinde yer alan daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 2016 yılında teslim edilecek olan proje toplam 8 blok olarak yükseliyor. 


Park Mavera Bahçekent projesinde 672 tane daire ve 338 tane ticari birim bulunuyor. Projede banka kredisi ile 0,86 faizle 120 aya kadar vade yapılıyor.


Park Mavera Bahçetepe satış ofisi nerede?




Park Mavera iletişim

Tel: 444 61 71

Web: http://www.parkmavera.com/

Esra Nur...