29 / 04 / 2024

park mavera ne zaman teslim

park mavera ne zaman teslim

Makro -Akyapı ortak girişimi tarafından Başakşehir Yeni Merkez’de hayata geçirilen Park Mavera projesinde ikinci etap satışları için ön talep toplama süreci başladı.

Kayabaşı Park Mavera iletişim!

Kayabaşı Park Mavera iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplam 672 konut ve 338 ticari birimden meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'deki Kayaşehir bölgesinde hayata geçiriliyor.

Park Mavera Evleri fiyatları!

Toplamda 338 ticari birim ve 672 daireden oluşan Park Mavera Konutları 229 bin 241 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Park Mavera Evleri fiyatları ne kadar?

Akyapı - Makro Park Mavera fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'e bağlı Kayabaşı 4. etapta hayata geçirilen Park Mavera projesi 672 daire ve 338 ticari birimden meydana geliyor. Akyapı - Makro Park Mavera fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor.

Akyapı - Makro Park Mavera Kayabaşı projesi!

Akyapı - Makro Park Mavera Kayabaşı projesi, 672 daire ve 338 ticari üniteden oluşuyor. İstanbul Bahçeşehir Kayabaşı 4. etapta yükselen projenin teslim tarihi 2016 olarak planlanıyor.

Park Mavera resimleri!

Toplam 672 tane daire ve 338 tane ticari birimin yer aldığı Park Mavera projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 600 TL'den başlıyor. İşte Park Mavera resimleri....

Park Mavera web sitesi www.parkmevara.com açıldı!

Park Mavera web sitesi www.parkmevara.com açıldı. 2016 yılında teslim edilecek olan projede metrekare birim fiyatı 2 bin 600 TL'den başlıyor. Projede 672 daire bulunuyor.

Başakşehir yeni merkez, Park Mavera projesi 8 Kasım'da satışta!

Başakşehir yeni merkezde hayata geçirilen Park Mavera projesi 8 Kasım'da satışa çıkıyor. 672 tane daire ile 338 ticari birimden oluşan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Park Mavera Evleri!

Park Mavera Evleri daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede ön satışlar devam ediyor.

Park Mavera teslimleri ne zaman?

Park Mavera teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 53 bin metrekare alan üzerine yayılan Mavera Park Konutları'nda metrekare birim fiyatı 2 bin 600 liradan başlayarak yükseliyor...

Park Mavera Kayaşehir fiyatları!

Park Mavera Kayaşehir fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 672 adet konut ve 338 adet ticari birimden meydana gelen Park Mavera projesi 53 bin metrekare alan üzerine yayılıyor...

Park Mavera daire fiyatları!

Park Mavera daire fiyatları haberimizde yer alıyor. 672 tane daire ve 339 tane ticari birimin yer aldığı proje Başakşehir Yeni Merkez projesi içinde yükseliyor.

Park Mavera projesi!

229 bin 241 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Park Mavera projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi! 

Başakşehir'de inşa edilen Park Mavera 4 Lounge projesinde daire teslimleri 2022'de yapılacak. 4 blok olarak yükselen proje Başakşehir'in merkezinde yer alıyor. Peki Park Mavera 4 Lounge'da daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Park Mavera 4 Lounge dairelerinin fiyatları...

Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge fiyatları!

Makro İnşaat, Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge projesini hayata geçiriyor. Projede 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar dubleks daireleri bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları...

Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi! 

Tamamı millet bahçesi manzaralı Park Mavera 4 Lounge projesinde ön talep toplanıyor. 4+1, 5+1, 6+1 ve 9+2'ye kadar dubleks dairelerin yer aldığı projede fiyatlar minimum 2 milyon 186 bin TL olarak belirlendi. Peki diğer dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi...

Kayaşehir Park Mavera 3 teslim tarihi!

Park Mavera 3 projesi Makro ve TOKİ ortaklığıyla Başakşehir Kayaşehir'de inşa ediliyor. Kayaşehir Park Mavera 3 teslim tarihi ne zaman?

Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikası borsada işlem görmeye başladı!

Vakıf Yatırım Genel Müdürü Kemal Şahin, bugün itibariyle borsada işlem görmeye başlayan TOKİ-Park Mavera 3 Projesi’ne ait gayrimenkul sertifikalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Park Mavera 2. etap fiyatları ne kadar?

Park Mavera 2 projesinde 0,79 faizle 20 yıl taksit imkanı sunuluyor. Peki, Park Mavera 2. etap fiyatları ne kadar?

Emlak Konut’un Eylül şampiyonu Park Mavera!

Başakşehir Yeni Merkez’de inşa edilen Park Mavera, Eylül ayında da satış şampiyonu oldu. 120 adetlik satışa imza atan Park Mavera, Emlak Konut’un Eylül satışlarının yüzde 23’üne tek başına imza atmayı başardı.

Park Mavera 2. etap ne zaman teslim?

Park Mavera 2. etap projesinde 544 konut, 292 dükkanlık ticaret merkezi yer alıyor. Peki, Park Mavera 2. etap ne zaman teslim?

Park Mavera 2.etap satışları ne zaman?

Park Mavera 2.etap satışları ne zaman? Başakşehir Kayaşehir'de yükselen Park Mavera 2.etap projesinde 556 adet daire ve 252 adet ticari birim bulunuyor...

Park Mavera 2. Etap ne zaman satışa çıkacak?

Park Mavera 2. Etap Konutları 45 bin 389 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje 556 adet daire ve 252 adet ticari birimden oluşuyor. Peki Park Mavera 2. Etap ne zaman satışa çıkacak?

Park Mavera Kayaşehir 2.etap ne zaman başlıyor?

Makro-Akyapı Ortaklığı, Başakşehir Kayaşehir'deki Park Mavera projesinin ikinci etabı için ön talep topluyor. Park Mavera 2. etap projesinde 556 daire ve 252 dükkan olacak...

Park Mavera Evleri fiyatları!

Toplamda 338 ticari birim ve 672 daireden oluşan Park Mavera Konutları 229 bin 241 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Park Mavera Evleri fiyatları ne kadar?

Başakşehir Park Mavera fiyatları!

Ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde yüzde 4 indirim yapılan Park Mavera Evleri'nde kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor. Peki Başakşehir Park Mavera fiyatları ne kadar?

park mavera ne zaman teslim Haberi

park mavera ne zaman teslim

İstanbul’da ofis, ticari alan ve konut projelerine imza atan Makro -Akyapı ortak girişimi, Başakşehir’de en yeni projesi Park Mavera 2 ile yeni yaşam alanının temellerini atıyor. Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile hayata geçirilen Makro -Akyapı’nın projesi Park Mavera, ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı. Birinci etabı Kasım 2014’te lansman öncesi satılan Park Mavera projesi Emlak Konut’un en çok kazandıran ikinci projesi olarak gösteriliyor. 45 bin 389 metrekare alanda inşa edilecek ikinci etap, 12 ile 23 kat arasında değişen 7 bloktan oluşuyor. Başakşehir Yeni Merkez’de inşa edilen Park Mavera 2’de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan 556 konut yer alıyor.


Star


Web: