03 / 05 / 2024

Park Plaza

Park Plaza

1998 yılında Gülman ve INCO İnşaat tarafından Maslak'ta inşa edilen 28 katlı, 37 bin metrekare alanlı Park Plaza'da ofislerin metrekare kiraları 20 ile 25 dolar arasındaymış.

Maslak Park Plaza projesinin havadan son durumu!

Maslak Park Plaza projesini www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi...

Yabancılar İstanbul'da otel yatırımı yapmaya hazırlanıyor!

Türkiye'de otel yapacak arsa veya ortak arayışında olanlar arasında ünlü Yahudi turizmci Boris Ivesha'ya ait Park Plaza da var

Ema Turkey Dragos Park Plaza'ya taşındı!

1990 yılından itibaren yüksek teknoloji ile tecrübeli kadrosuyla çalışmalarına tam gaz devam eden Ema Turkey, Dragos Park Plaza'ya taşındı.

Yunus Emre Ekşi emlak portföyünü 27 Nisan'da tanıtacak!

RE-MAX Pusula'dan Yunus Emre Ekşi, 27 Nisan'da Dragos Park Plaza'da portföylerini tanıtacağı bir davet verecek.

Prizma Uzay Sistem İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Uzay Sistem İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bilal Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Pamuk Sokak Kaçkar Park Plaza'da kuruldu.

Nurol Park Güneşli şantiyesinde eylem yapıldı!

Nurol Park Güneşli şantiyesinde, K2 Mühendislik'e çalışan 5 işçi, ücretleri ödenmeden işten atıldıkları için Nurol GYO Plaza önünde direnişe başladı, 5 işçinin ücretleri ödenene kadar eylemlerini sürdürecekleri belirtti.

VSH Turkey İnşaat ve Sondaj Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

VSH Turkey İnşaat ve Sondaj Hizmetleri Limited Şirketi, 1 milyon 200 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, Park Plaza'da kuruldu.

Jes Boru Hattı Servisleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jes Boru Hattı Servisleri Ticaret Limited Şirketi, 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık' ta Maslak, Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, Park Plaza' da kuruldu.

1998 yılında Park Plaza'da ofislerin metrekare kiraları 20-25 dolar!

1998 yılında Gülman ve INCO İnşaat tarafından Maslak'ta inşa edilen 28 katlı, 37 bin metrekare alanlı Park Plaza'da ofislerin metrekare kiraları 20 ile 25 dolar arasındaymış.

Ferrari'nin tercihi Crowne Plaza oldu!

24 - 26 Ekim arası İstanbul Park’ta düzenlenecek olan etkinlik için gelecek Ferrari ekibi, konaklamak için Anadolu yakasının en gözde oteli olan Crowne Plaza İstanbul Asia’yı seçti.

Kuyumcukent GYO Vizyon Park Merkez Plaza ofis ekspertiz raporları yayınlandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Vizyon Park Merkez Plaza ofis ekspertiz raporları yayınlandı...

Maslak Park Plaza'nın havadan videosu!

İstanbul Avrupa yakasında Maslak bölgesinde hayata geçirilen Maslak Park Plaza projesi 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Dragos Park Plaza Maltepe 'de 3 bin 600 TL'ye kiralık!

Ekşioğlu Mimarlık imzasıyla Maltepe’de inşa edilen Dragos Park projesinde yer alan 3 ofis kiralamaya sunuldu. 3 bin 600 liraya kiralanabilen ofisler standart 140 metrekare alana sahip...

Park Plaza Maslak'ın havadan yeni videosu!

Maslak Park Plaza www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi.

Maslak Park Plaza projesinin havadan son durumu!

Maslak Park Plaza projesini www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi...

Park Plaza Haberi

Park Plaza



2.5 milyar liraya ofis 


Maslak'ta inşa edilen Park Plaza'da ofislerin metrekare kiraları 20-25 dolar arasında


Özel havalandırma sistemi


   İstanbul'daki çok katlı dev işmerkezlerine katılan en son yapı olan 28 katlı Park Plaza'nın 37 bin metrekarelik alanı bulunuyor. Dışarıdaki havaya göre içerideki havayı ayarlayıp aynı anda filtre eden bir sistemi olan Park Plaza'da dükkanların yüzde 30'u kiralandı.


Bu yıl tamamlanacak


    Kiraların metrekare başına 20-25 dolar olduğu işmerkezinde en az 500 metrekarelik bir alan kiralanabiliyor. Beşinci katı restorasyon ve kafeterya olarak hizmete girecek olan Park Plaza'da şimdiden yerini alan kuruluşlar arasında Boyner Holding, Opel ve Fransa'nın dünyaca ünlü restorasyon zinciri Hipopotamus bulunuyor....