18 / 05 / 2024

Park Vera adres bilgileri

Park Vera adres bilgileri

Alman ECE Grubu, yönetimini üstlendiği yeni alışveriş merkezinin (AVM) açılışını gerçekleştirdi. Ece, Park Vera ile birlikte Türkiye'de yönettiği AVM sayısını 12'ye çıkardı. İki yıl süren inşaat sürecinin ardından kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Ankara Park Vera AVM'de mağazalar boşalıyor!

Ankara’nın en gözde AVM’si Park Vera’dan markalar bir bir çıkıyor. Aralarında LC Waikiki, Derimod, Colins, Defacto, Flo ve Beğendik’in de bulunduğu 40 marka sözleşmelerinin bitmesini gerekçe göstererek AVM’den çıkma kararı aldı.

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

Güneşli Nurol Park Rezidans adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşuyor. Güneşli Nurol Park Rezidans adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor.

Beyaz Park Topkapı adres!

Beyaz Park Topkapı adres bilgilerine göre proje; İstanbul Zeytnburnu, Maltepe Mahallesi, Davutpaşa Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede satılık daire fiyatları 398 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Life In Vera adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı projede 1.056 adet daire yer alıyor. Life In Vera adres bilgileri kapsamında Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Life In Vera adres!

Esenyurt Life In Vera adres bilgilerine göre proje, İstanbul Esenyurt'ta, Namık Kemal Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 1.056 adet konut ve 85 adet ticari üniteden oluşuyor.

Park Avenue adres bilgileri!

Park Avenue adres bilgileri kapsamında proje Ankara Yenimahalle, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Anadolu Bulvarı Üzeri'nde bulunuyor. Projede daire fiyatları 420 bin TL'den başlıyor.

Vera Group Life In Vera adres bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Vera Group Life In Vera adres bilgileri kapsamında otogara 20 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Vera Group Life İn Vera adres!

Vera Group Life İn Vera adres bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'a yükseliyor. Proje İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika mesafede bulunuyor.

Papatya Park Rezidans adres!

Papatya Park Rezidans adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa edildiğini söyleyebiliriz. Beylikdüzü Papatya Park Rezidans projesi Düzlem Yapı tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Proje 2 bin 472 metrekare yeşil alana sahip.

Kayseri Hobi Park Evleri adres bilgileri!

Daire alanlarının 210 metrekare olarak dizayn edildiği Kayseri Hobi Park Evleri adres bilgilerine göre proje Kayseri İli' Kocasinan İlçe' sinde yükseliyor. Projede toplam 48 adet daire bulunuyor.

Teknosa, Park Vera'da 25'inci mağazasını açtı!

Teknosa, Ankara'daki 25'inci mağazasını Ankara Park Vera'da açtı. 405 metrekarelik alana sahip yeni mağazada elektronikten bilgisayara, küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji birçok ürün tüketicilerle buluşacak.

Park Vera adres bilgileri Haberi

Park Vera adres bilgileri


Alman ECE Grubu, yönetimini üstlendiği yeni alışveriş merkezinin (AVM) açılışını gerçekleştirdi. Ece, Park Vera ile birlikte Türkiye'de yönettiği AVM sayısını 12'ye çıkardı.İki yıl süren inşaat sürecinin ardından kapılarını ziyaretçilerine açan Park Vera'nın 40 bin m2 kiralanabilir alanı bulunuyor. AVM'de dört kat üzerinde 75 mağaza, restoran ve kafeler, çocuk oyun alanı ile 6 salonlu bir sinema yer alıyor. İstanbul Yolu üzerindeki "sezon" alışveriş merkezinde ayrıca, açık ve kapalı olmak üzere toplam 2 bin 500 araç kapasiteli otopark mevcut. 


PERAKENDE DESTİNASYONU 

ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, "Ankara'da moda odaklı bir alışveriş konsepti sunacağız. ACity ile bütünlük içinde hizmet verecek. Birbirini tamamlayan bir marka karması ile çalışacaklar. Yaratılan sinerji, benzerine az rastlanır bir perakende destinasyonunun geliştirilmesine mükemmel örnek teşkil ediyor" dedi. 



Habertürk...