05 / 05 / 2024

Park Village avrupa ödülü

Park Village avrupa ödülü

Park Village başarısını" uluslar arası" boyuta taşıdı. Londra'da; European Property Awards adıyla bu yıl 19. su düzenlenen ve Gayrimenkul Oskarları olarak bilinen yarışmada, Park Village toplam 3 ödül aldı...

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

İstanbul Avrupa Yakası'nda 710 bin metrekarelik park yapılacak!

İBB Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü semt parkları, kavşakları ve kamu bahçelerinde revizyon ve yapım işi ihalesini 18 Eylül 2018 Salı günü yapacak...

Vialand, Avrupa’nın en iyi 8. tema parkı seçildi!

Vialand, dünyaca ünlü tema parkları geride bırakarak 800 Tema Park arasından “Avrupa’nın En İyi 8’inci Tema Park’ı” seçildi.

Queen Central Park'ta 894 bin 755 TL'ye 1+1!

Sinpaş GYO imzasıyla yükselen Queen Central Park İstanbul Avrupa Yakası Şişli'ye bağlı Bomonti bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje 18 bin 326 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Vialand Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı seçildi!

Türkiye'nin önde gelen tema parkı olan ve 2.5 yıl önce kapılarını açan Vialand, "Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı" seçildi.

Kocaeli Kartape'ye Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisine Avrupa’nın en büyük, dünyanın da üçüncü yaşam alanı özelliğine sahip doğal bir yaşam parkı yapıyor.

Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı Kartepe'ye geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Avrupa’nın en büyük doğal yaşam alanı parkını oluşturuyor. Park el değmemiş doğal bitki örtüsüyle Avrupa’nın en büyük, dünyanın da üçüncü yaşam alanı özelliğini taşıyor.

Toskana Orizzonte'de teslimler 30 Eylül'de başlıyor!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı, Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 1.Etap teslimleri 30 Haziran'da yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları devam ediyor!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli'ne Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı geliyor!

Kocaeli'nde Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkını hayata geçirmek için kollar sıvandı. Kartepe Uzuntarla mevkisinde yapılacak olan park, Afrika'daki doğal yaşam parklarını aratmayacak.

Toskana Vadisi projesi tek katlı yaşam konseptiyle birleşiyor!

Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi, Ankan Yapı'nın eseri olan Park Village "tek katlı yaşam konsepti" ile birleşerek Büyükçekmece'de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor.

Avia Park AVM Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip!

Avia Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi ile Rusları yeni bir yaşam merkezi anlayışıyla tanıştırdı. Moskova'da 24 ayda tamamlanan Avia Park AVM, kapsadığı alan bazında Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi olma unvanına sahip.

Park Village avrupa ödülü Haberi

Park Village avrupa ödülü


Park Village başarısını" uluslar arası" boyuta taşıdı. Londra'da; European Property Awards adıyla bu yıl 19. su düzenlenen ve Gayrimenkul Oskarları olarak bilinen yarışmada, Park Village katıldığı:"Residential Development ( Multiple Units )","Property ( Single Units )" ve"Development Marketing"dallarında ayrı ayrı 3 ödül almaya hak kazandı. 


European Property Awards, Avrupa'nın en önemli gayrimenkul geliştirme kuruluşlarının projelerinin yarıştığı bir ödül programı. 

Arıkan Yapı, Türkiye' nin"ilk ve tek"tek katlı villa projesi Park Village ile rekabetin yüksek olduğu "Avrupa Gayrimenkulleri" alanında başarısını"uluslar arası"boyuta taşıdı. 


Arıkan Yapı tarafından İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Göl Vadisinde hayata geçirilen 144 müstakil bahçeli, havuzlu, iç bahçeli ve iç bahçesiz tek katlı villalar da 31 Aralık 2013 tarihinde yerleşim ve yaşam başlayacak. 

Dünyanın önde gelen inşaat ve gayrimenkul firmalarını bir araya getirecek törende gayrimenkul...