05 / 05 / 2024

Park Village hangi ödülleri aldı

Park Village hangi ödülleri aldı

Park Village başarısını" uluslar arası" boyuta taşıdı. Londra'da; European Property Awards adıyla bu yıl 19. su düzenlenen ve Gayrimenkul Oskarları olarak bilinen yarışmada, Park Village toplam 3 ödül aldı...

Smryna Park Nefes satışta! Yeni proje! 

Smryna Park Nefes projesinde satışlar başladı. Peki Smryna Park Nefes'te konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar bulunuyor? İşte projeyle ilgili detaylar...

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park geliyor! Tuzla'ya 420 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Fua Deniz Park projesinde hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Dilek Emil kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız  Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Emil kimdir? Kaç yaşında? Dilek Emil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dilek Emil'in eğitim hayatı nasıldı?

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi!

İzmir İstinye Park 22 Ekimde kapılarını açıyor. Peki İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi...

Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Bursa'nın ilk üstü açık alışveriş merkezi olan Endülüs Park AVM kapılarını açtı. Şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Toskana Orizzonte'de teslimler 30 Eylül'de başlıyor!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı, Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 1.Etap teslimleri 30 Haziran'da yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları devam ediyor!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Toskana Vadisi projesi tek katlı yaşam konseptiyle birleşiyor!

Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi, Ankan Yapı'nın eseri olan Park Village "tek katlı yaşam konsepti" ile birleşerek Büyükçekmece'de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor.

İzmir Park AVM'de hangi markalar var?

İzmir Park AVM'de hangi markalar var? Konak'ta açılan İzmir Park Alışveriş Merkezi içerisinde hangi mağazalar yer alıyor? Bu yıl hizmete açılan İzmir Park AVM'deki mağazaların listesi...

Toskana Vadisi European Property Awards'ta ödül aldı!

GAYRİMENKUL oskarları olarak da bilinen European Property Awards yarışmasında 2013’te 3 kategoride ödüle layık görülen Park Village projesi bu yıl da mimari kategoride en iyi müstakil konut dalında ödül aldı.

Park Village hangi ödülleri aldı Haberi

Park Village hangi ödülleri aldı


Park Village başarısını" uluslar arası" boyuta taşıdı. Londra'da; European Property Awards adıyla bu yıl 19. su düzenlenen ve Gayrimenkul Oskarları olarak bilinen yarışmada, Park Village katıldığı:"Residential Development ( Multiple Units )","Property ( Single Units )" ve"Development Marketing"dallarında ayrı ayrı 3 ödül almaya hak kazandı. 


European Property Awards, Avrupa'nın en önemli gayrimenkul geliştirme kuruluşlarının projelerinin yarıştığı bir ödül programı. 

Arıkan Yapı, Türkiye' nin"ilk ve tek"tek katlı villa projesi Park Village ile rekabetin yüksek olduğu "Avrupa Gayrimenkulleri" alanında başarısını"uluslar arası"boyuta taşıdı. 


Arıkan Yapı tarafından İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Göl Vadisinde hayata geçirilen 144 müstakil bahçeli, havuzlu, iç bahçeli ve iç bahçesiz tek katlı villalar da 31 Aralık 2013 tarihinde yerleşim ve yaşam başlayacak. 

Dünyanın önde gelen inşaat ve gayrimenkul firmalarını bir araya getirecek törende gayrimenkul...