05 / 05 / 2024

Park Village ödülleri

Park Village ödülleri

Park Village başarısını" uluslar arası" boyuta taşıdı. Londra'da; European Property Awards adıyla bu yıl 19. su düzenlenen ve Gayrimenkul Oskarları olarak bilinen yarışmada, Park Village toplam 3 ödül aldı...

Park Village 3 ödül almaya hak kazandı!

Arıkan Yapı , Türkiye’ nin “ ilk ve tek “ tek katlı villa projesi Park Village ile rekabetin yüksek olduğu ''Avrupa Gayrimenkulleri'' alanında başarısını “ uluslar arası “ boyuta taşıdı.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden Endülüs Park'a 2 ödül!

Endülüs Park, inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden iki ödül birden kazandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Plant Ödülleri'nde 3 ödül aldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, peyzaj ve süs bitkiciliği alanında verilen “Plant Ödülleri” kapsamında Japon Parkı, İstanbul Çevre Yolu Düzenlemesi ve Huzur Bahçeleri ile 3 ödül birden aldı.

JLL Türkiye, Euromoney Ödülleri’nde birinci oldu!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney, her yıl düzenlediği ve gayrimenkul sektörünün en iyilerinin değerlendirildiği anketinin 2014 sonuçlarını açıkladı. JLL Türkiye, Euromoney Ödülleri’nde birinci oldu.

Anadolu Gayrimenkul, Cityscape Global Ödülleri’nde finalde!

Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile alanında dünyanın önemli ödüllerinden “ Cityscape Global 2014 Ödülleri”ne en iyi ticari proje dalında, gelecekteki projeler kategorisinde finale kaldı.

Dünyanın en itibarlı iş dünyası ödülleri Stevie’de KEDS 4 ödül birden aldı!

Kosova Elektrik Dağıtım Şirketi (KEDS) ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen KEDS Akademi, iş dünyasının küresel ölçekteki en büyük ve en itibarlı ödüllerinden biri olan Stevie İş Ödülleri 2014'te ödülleri topladı...

Sürdürülebilir İş Ödülleri’ne başvuru 30 Haziran’da başladı!

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından bu yıl ilki verilecek olan Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Liderleri Ödülleri’ne başvuru 30 Haziran’da başladı. Liderler Türkiye’de ilk kez ödüllendirilecek.

Geleneksel tüketici ödülleri yönetmeliği yürürlükten kaldırıldı!

2001 yılında yürürlüğe giren Geleneksel tüketici ödülleri yönetmeliği 27 Haziran 2014 tarihinde 29043 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Yeni Tüketici ödülleri yönetmeliği ile yürürlükten kaldırıldı...

Tüketici ödülleri nelerdir?

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 60 ncı ve 84 üncü maddelerine dayanılarak hazırlanan tüketici ödülleri yönetmeliği gereğince tüketicilere belli zamanlarda belli durumlarda ödüller veriliyor. Peki, tüketici ödülleri nelerdir?

Tüketici ödülleri yönetmeliği tam metni!

Tüketici ödülleri yönetmeliği, 27 Haziran 2014 tarihinde 29043 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların teşvik edilmesi için verilecek ödüllere ilişkin esasları düzenliyor...

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu!

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu. " Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ", 18 Haziran 2014 akşamı, The Marmara Otel'de düzenlenen tören ile sahiplerine verildi.

ÇEVKO, Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri'ni veriyor!

ÇEVKO Vakfı, işletmelerin sürdürülebilir bir hayat için daha fazla sorumluluk üstlenmelerini teşvik etmek amacı ile, Türkiye’de ilk kez “ Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ” veriyor.

Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'ne başvurular başladı!

urquality programı etkinliği olarak Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) işbirliğiyled üzenlenen "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri"nin lansman toplantısı yapıldı...

Park Village ödülleri Haberi

Park Village ödülleri


Park Village başarısını" uluslar arası" boyuta taşıdı. Londra'da; European Property Awards adıyla bu yıl 19. su düzenlenen ve Gayrimenkul Oskarları olarak bilinen yarışmada, Park Village katıldığı:"Residential Development ( Multiple Units )","Property ( Single Units )" ve"Development Marketing"dallarında ayrı ayrı 3 ödül almaya hak kazandı. 


European Property Awards, Avrupa'nın en önemli gayrimenkul geliştirme kuruluşlarının projelerinin yarıştığı bir ödül programı. 

Arıkan Yapı, Türkiye' nin"ilk ve tek"tek katlı villa projesi Park Village ile rekabetin yüksek olduğu "Avrupa Gayrimenkulleri" alanında başarısını"uluslar arası"boyuta taşıdı. 


Arıkan Yapı tarafından İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Göl Vadisinde hayata geçirilen 144 müstakil bahçeli, havuzlu, iç bahçeli ve iç bahçesiz tek katlı villalar da 31 Aralık 2013 tarihinde yerleşim ve yaşam başlayacak. 

Dünyanın önde gelen inşaat ve gayrimenkul firmalarını bir araya getirecek törende gayrimenkul...