18 / 05 / 2024

parla park mağazaları

parla park mağazaları

Department store adı verilen çok katlı mağazacılığa bir ay önce hizmete başlayan Parla Park’da katıldı…

İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi!

İzmir İstinye Park 22 Ekimde kapılarını açıyor. Peki İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi...

Çok katlı mağazaların yeni rakibi Parla Park!

Department store adı verilen çok katlı mağazacılığa bir ay önce hizmete başlayan Parla Park’da katıldı…

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Park Bravo mağazaları kapatılıyor mu?

Park Bravo için, mahkeme, verdiği konkordato kararını kaldırdı. Kararın kaldırılması ile birlikte şirkete yönelik hacizler başladı. Mağazalar birer birer kapatılırken, bazı alacaklılar mağazalarda haciz işlemi yaptı.

Bursa Endülüs Park AVM'ye yeni mağazalar!

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun Endülüs Park'ta hizmet vermeye başladı.

Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Bursa'nın ilk üstü açık alışveriş merkezi olan Endülüs Park AVM kapılarını açtı. Şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Nişantaşı'ndaki mağazalar Suudi Arabistan ve Katarlılara satış yapmaya başladı!

Rusya ve Ukrayna'dan gelen turist sayısının düşmesi ile birlikte, Nişantaşı ve İstinye Park'ta bulunan mağazalar daha çok Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlılara satış yapmaya başladı.

Tchibo çevreye duyarlı mağazalar kuruyor!

Haftalık değişen temaları ile özgün bir perakendecilik hizmeti sunmasının yanı sıra; sürdürülebilir sorumlu çalışmaları ile de adından söz ettiren Tchibo, İstinye Park ve Panora mağazalarıyla çevre standartlarını geliştirdi.

Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor?

Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Özdilek AVM 5 kat ve 145 adet mağaza ile İstanbul'un en işlek bölgelerinden biri olan Levent'te konumlanıyor.

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

parla park mağazaları Haberi

parla park mağazaları

Department store adı verilen çok katlı mağazacılığa yeni bir oyuncu katıldı. Parla Park adıyla önceki ay faaliyetine başlayan firma, Boyner, Huzur, Gencallar gibi çok katlı mağazacıların yeni rakibi olacak.

Para Dergisi’nden Çiğdem Yücesoy Subaşı'nın haberine göre; Parla Park ilk şubesini Balıkesir Yaylada AVM'de açmış. Yatırımcısı Yavuz Yayla, aynı zamanda Yayla'da AVM'nin de sahibi. İnşaat, gayrimenkul, turizm, enerji alanlarında faaliyet gösteren Yayla Grup'un patronu olan Yayla, Parla Park ile birlikte perakende sektörüne de adım atmış oldu. Perakende sektörünün department store alanında yeni yatırımcılara ihtiyacı olduğunu söyleyen sektör temsilcileri, özellikle yeni markaların kendilerine kucak açacak mağaza arayışında olduklarını söylüyor. "Türkiye'de en yaygın department store olan Boyner, bu alanda tek kaldı. E-ticaretin gelişmesiyle yerli yatırımcılar tarafından oluşturulmuş yeni markalar var. Bu markaların tek...