22 / 05 / 2024

parla park yeni mağaza

parla park yeni mağaza

Department store adı verilen çok katlı mağazacılığa bir ay önce hizmete başlayan Parla Park’da katıldı…

Selenium Park yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu'nun yeni projesi Selenium Park, İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Proje yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor. 

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Çok katlı mağazaların yeni rakibi Parla Park!

Department store adı verilen çok katlı mağazacılığa bir ay önce hizmete başlayan Parla Park’da katıldı…

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Kuşadası İkiçeşmelik'e yeni park!

Kuşadası Belediyesi, İkiçeşmelik Mahallesi'ne yeni bir park alanı kazandırmak için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Fatih Bezmialem Parkı yenilendi!

Molla Gürani Mahallesi Ördek Kasap Sokak üzerinde bulunan Bezmialem Parkı yeni görünümüne kavuştu.

Düzce'nin 4 mahallesine yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi, şehrin Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı mahallelerine yeni park kazandırmak için ihale düzenledi.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

Alanya Sugözü'ne yeni park!

Tüm mahallelerde ihtiyaç olan bölgelerde yeni çocuk parklarını hizmete sunan Alanya Belediyesi, Sugözü Mahallesi’ndeki parkı tamamladı

Ankara Büyükşehir'den 8 yeni park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2016'da 8 yeni parkı daha hizmete açarak, bu alanlara diktiği ağaç ve diğer bitkilerle, Başkent'e 70 kilometrekare daha yeşil alan kazandırmış oldu.

Alanya Konaklı'ya yeni park!

Mahallelerdeki çocuk parkı ve yeşil alan sayısını arttırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkını daha hizmete açtı.

İzmir Çınaraltı Parkı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kemeraltı’nda gerçekleştirdiği restorasyon çalışmalarıyla tarihi çarşıyı ve çevresini korumak adına önemli adımlar atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çınaraltı Parkı’nda da meydan düzenlemesine gidecek.

Antalya Kepez'e 27 yeni park!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2016 yılı içinde 27 yeni park üretti, var olan 3 parkı da modernizasyonunu tamamladı.

parla park yeni mağaza Haberi

parla park yeni mağaza

Department store adı verilen çok katlı mağazacılığa yeni bir oyuncu katıldı. Parla Park adıyla önceki ay faaliyetine başlayan firma, Boyner, Huzur, Gencallar gibi çok katlı mağazacıların yeni rakibi olacak.

Para Dergisi’nden Çiğdem Yücesoy Subaşı'nın haberine göre; Parla Park ilk şubesini Balıkesir Yaylada AVM'de açmış. Yatırımcısı Yavuz Yayla, aynı zamanda Yayla'da AVM'nin de sahibi. İnşaat, gayrimenkul, turizm, enerji alanlarında faaliyet gösteren Yayla Grup'un patronu olan Yayla, Parla Park ile birlikte perakende sektörüne de adım atmış oldu. Perakende sektörünün department store alanında yeni yatırımcılara ihtiyacı olduğunu söyleyen sektör temsilcileri, özellikle yeni markaların kendilerine kucak açacak mağaza arayışında olduklarını söylüyor. "Türkiye'de en yaygın department store olan Boyner, bu alanda tek kaldı. E-ticaretin gelişmesiyle yerli yatırımcılar tarafından oluşturulmuş yeni markalar var. Bu markaların tek...