03 / 05 / 2024

parmakören toki başvuruları

parmakören toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya Parmakören projesinde yer alan 73 adet konutu yarın satışa çıkarıyor.

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar? Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yıldızeli TOKİ fiyat listesi!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar ve Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Sivaslıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Aksaray Ağaçören TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Ağaçören projesi bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 32 adet 2 oda 1 salon konut yer alıyor.

Aksaray Ağaçören TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Ağaçören projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Kütahya Merkez Parmakören son başvuru tarihi 2021!

TOKİ Kütahya Merkez Parmakören son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kütahya Merkez Parmakören son başvuru tarihi 2021 ve proje detayları...

TOKİ Kayaşehir 2017 başvuruları için geri sayım başladı!

İstanbulluların merakla beklediği TOKİ Kayaşehir 2017 projesi açıklandı. Açıklandığı günden bu yana yoğun ilgi gören projenin başvuruları için ise geri sayım başladı. Orta gelir grubuna yönelik satışa çıkan konutların fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Ankara Mamak Yatıkmusluk 3.etap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 182 bin 558 TL'den başlangıç gösterdiği Ankara Mamak Yatıkmusluk 3.etap TOKİ projesinde 2 konut satışa sunuluyor. Ankara Mamak Yatıkmusluk 3.etap TOKİ başvuruları başladı.

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Aylık taksitlerin 320,69 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Konya Sarayönü Evleri 'nde 38 konut açık satışa sunuluyor. Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

68 bin 494 TL 'den başlayan daire fiyatlarıyla satışa sunulan Bolu Kıbrıscık TOKİ Konutları'nda teslime hazır 2 konut satışa sunuluyor. Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor.Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 111 bin 859 TL'den başlangıç gösterdiği Şırnak Beytüşşebap TOKİ Konutları'nda toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı.

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

parmakören toki başvuruları Haberi

parmakören toki başvuruları

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Parmakören projesinde 73 adet 3 oda 1 salon konut yer alıyor. 

TOKİ Kütahya Parmakören projesi için başvurular yarın başlıyor. Son başvuru tarihinin 26 Kasım olarak belirlendiği proje kuralı olarak satışa çıkarıldı. 

Kura çekilişinin 2 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirileceği TOKİ Kütahya Parmakören başvuruları Halk Bankası aracılığıyla kabul ediliyor. 

Parmakören TOKİ projesinde yer alan konutların fiyatları 315 bin 157 TL'den başlıyor, 367 bin 80 TL'ye kadar yükseliyor. Projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Kütahya Parmakören 2021 projesi için ödenecek en düşük peşinat bedeli 31 bin 515 TL, en yüksek peşinat bedeli 91 bin 770 TL olarak belirlendi. Proje için 96 ay, 108...