18 / 05 / 2024

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi, Levent Atlar Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta kuruldu.

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bayramapaşa'da yapıldı.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Demircan, Mustafa Özen ve Samıra Seyfı ortaklığında kuruldu.

İntursan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İntursan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Kütük, İlhan Kütük ve Orhan Kütük ortaklığında açıldı.

Zeray Makina Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zeray Makina Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Zekeriya Zeray tarafından açıldı.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

Pamfilya Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pamfilya Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bağcılar'da 19 milyon TL sermaye bedeli ile Görkem Eldek tarafından açıldı.

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi Fatih'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Koyun tarafından açıldı.

Dama Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Dama Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Dama ve Datih Dama ortaklığında açıldı.

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Kaya tarafından açıldı.

Akaretler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Akaretler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 85 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sinan Tekol ve Kaan Tüfekci ortaklığında açıldı.

Tempo İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kocatepe Şubesi açıldı!

Tempo İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kocatepe Şubesi bugün Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zürife Haliloğlu tarafından açıldı.

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi Haberi

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi, Levent Atlar Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu. 


Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi iş konusu; -Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi adres: Güngören, Nafiz Gürman Mahallesi, Şair A. Kutsi Tecer Caddes, Bozkurt Sitesi, A3 Apartmanı,...