05 / 05 / 2024

Paşabahçe ilk mağazası nerede açıldı

Paşabahçe ilk mağazası nerede açıldı

Paşabahçe Mağazaları, 57' nci kuruluş yıldönümünü kutluyor. İlk mağazasını 10 Ekim 1957' de Beyoğlu' nda açan Paşabahçe Mağazaları, müşterileri için çeşitli kampanya ve etkinlikler düzenliyor...

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Migros'ta Paşabahçe ve Borcam ürünlerinde yüzde 40 indirim! Migros 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Paşabahçe ve Borcam markalı ürünlerde yüzde 40 indirim Migros mağazaları ve Migros Sanal Market uygulamasında sizleri bekliyor.

Paşabahçe mağazalarında ayın fırsatları bitmiyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Şişecam Topluluğu’nun Cam Ev Eşyası grubunun zincir mağazası Paşabahçe’de Eylül ayı fırsatları göz kamaştırıyor. Evinize bambaşka bir hava katmak için mutlaka uğramanız gereken Türkiye içinde ve yurt dışında 48 mağazanın yanı sıra online alışverişlerde keyifli anlar sizi bekliyor.

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Paşabahçe ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı!

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasının açılışını İstanbul Erenköy'e bağlı Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdi.

Ayşe Boyner ilk mağazasını açtı!

Türkiye’nin perakende devleri arasında bulunan Boyner’in üçüncü nesil temsilcilerinden biri olan Ayşe Boyner, ailesinin izinden giderek kendi markasını oluşturdu ve ilk mağazasını hizmete açtı.

Ayşe Boyner Faraway’in ilk mağazasını açtı!

Boyner’in üçüncü nesil temsilcilerinden Ayşe Boyner, ailesinin izinden giderek kendi markası olan Faraway’in ilk mağazasını açtı...

Paşabahçe Riyad'da mağaza açtı! 

Paşabahçe yurtdışı mağazacılık girişimlerini devam ettiriyor. Paşabahçe Riyad'da yeni bir mağaza açtı. 

Sivas Paşabahçe'ye Yamaç Evleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi il dışından gelen misafirlerin konaklaması için Paşabahçe de Yamaç Evlerini inşa etmeye başladı.

Torunlar GYO Paşabahçe projesinde inşaat başlıyor!

Torunlar GYO Beykoz Paşabahçe arsasında karma proje inşa edecek. İnşaatın yakın zamanda başlayacağı projenin 2019'da tamamlanması planlanıyor.

Paşabahçe'den Mısır’a fabrika yatırımı!

Şişecam şirketin bağlı ortaklığı Paşabahçe Cam Sanayi, Mısır'da yatırıma hazırlanıyor. Şirket, 100 milyon dolarlık yatırım hayata geçirecek.

Torunlar Paşabahçe'deki arsasının 2016 sonu değerlemesini yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Paşabahçe arsa 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Torunlar, Paşabahçe'de otel yapacak!

Üsküdar sahilinde İstanbul Büyükşehir belediyesi tarafından alınan “dolgu” kararının ardından bir “dolgu” projesi de Beykoz’da ortaya çıktı. Torunlar Gayrimenkul’ün 49 yıllığına kullanım izni aldığı Beykoz Paşabahçe’deki Tekel Fabrikası’nın arazisine kazı, dolgu düzenlemesi yapılacak.

Paşabahçe ilk mağazası nerede açıldı Haberi

Paşabahçe ilk mağazası nerede açıldı

İlk mağazasını 10 Ekim 1957 yılında Beyoğlu’nda açan Paşabahçe Mağazaları, 57’nci kuruluş yıldönümünü müşterilerine özel etkinliklerle kutluyor. Paşabahçe Mağazaları’na gelen müşteriler, “1957’den bu yana perakendecilikte 57’nci yıl” konseptiyle hazırlanan aktivitelerle karşılanıyor. Dünden bugüne Paşabahçe Mağazaları’nı anlatan nostaljik film izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor. Ürünlerin paketlerinde kullanılan ‘Hayat en güzel hediye’ sticker’larının yerini hafta boyunca 57’nci yıl sticker’ları alıyor. Ayrıca Beyoğlu Paşabahçe Mağazası’ndan tüm alışveriş yapanlara kolonya hediye ediliyor.   


Paşabahçe Mağazaları Genel Müdürü Esra Tokel, ilk mağazalarını 10 Ekim 1957’de açtıklarını belirterek, şunları kaydetti: “O dönemdeki hedef, Türkiye’de zücaciye perakendeciliğini tanıtmak, özendirmek ve cam ev eşyası kullanma kültürünün gelişmesine katkıda bulunmaktı. Bugün gelinen noktada Paşabahçe Mağazaları 11 ildeki 44 mağazası ve ileriye yönelik mağazacılık proje planları ile farklı bir yapıya bürünmüştür....