Paşafırın şube Haberi
Kafe-fırın konsepti son yıllarda Türkiye'de gittikçe yaygınlaşıyor. Bu alanda faaliyet gösteren markalar bir yandan Türkiye’de şubeleşirken, bir yanda da yurtdışında da büyüyor. Bu markalardan biri de Paşafırın’ı. Üç ortağın kurucu olduğu şirket bugün Türkiye’de 37, yurtdışında 3 şubesiyle hizmet veriyor. Hedef ise 2023 yılı sonuna kadar şube sayısını 200’e çıkarmak. Almanya’da şubeleri bulunan marka, Suudi Arabistan gibi pek çok ülkede şubeleşme adına görüşmeleri sürdürüyor. Ekonomist’te yer alan habere göre; Büyümeyle birlikte şu anda bin 700 metrekarede üretim yaptıkları tesisin yetmemeye başladığını anlatan Paşafırını’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mansur Boran 5 bin metrekarelik kapalı alanı olan bir tesise geçme hazırlıkları yaptıklarından bahsediyor.
Nasıl fırıncı oldular?
Paşafırını’nın kurucusu Nedim Kaya ve Umut Ercan, lise arkadaşı, ikisi de inşaat mühendisliği okurken ikinci sınıfta okulu...