14 / 05 / 2024

Paşalı İmge Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iletişim

Paşalı İmge Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iletişim

Paşalı İmge Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşali ve Şenol Tüysüz ortaklığında kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Adnan Balota ve Nevzat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Alıcı tarafından kuruldu.

Deck Mimarlık Proje Ve Yat Alımı Satımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deck Mimarlık Proje Ve Yat Alımı Satımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Avci tarafından kuruldu.

Jakob Mimarlık Alüminyum İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jakob Mimarlık Alüminyum İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Zeytinburnunda  50 bin TL  sermaye bedeli ile Yakup Aslan tarafından kuruldu.

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali İnal tarafından kuruldu.

Döpa Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Döpa Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Öykü Arslan ve Damla Peker Arslan ortaklığında kuruldu.

Paşalı İmge Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşalı İmge Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşali ve Şenol Tüysüz ortaklığında kuruldu.

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Paşayiğit tarafından kuruldu.

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir tarafından kuruldu.

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüphan Paşa Demir ve Yakuphan Paşa Demir ortaklığında kuruldu. 

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Dinçer tarafından kuruldu.

Paşalı İmge Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Paşalı İmge Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iletişim

Paşalı İmge Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşali ve Şenol Tüysüz ortaklığında kuruldu.

Paşalı İmge Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:
Açıkta ve örtü altında her türlü çiçek seracılığı ile ilgili üretim, alım satımı, pazarlaması, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü iç ve dış mekan süs bitkileri, kesme ve saksı çiçekleri üretmek, alıp satmak, ithalat ve ihracatını yapmak, tarımsal ve peyzaj projeleri ile sulama projeleri yapmak, peyzajla ilgili konularda danışmanlık ve bakım hizmetleri yürütmek. Konusu ile her türlü tohum, fide, fidan alıp satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili her türlü bitki çimlendirme, köklendirme ve yetiştirme ortamları yaratmak, alıp satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü yapay ve doğal çiçek malzemelerinin...