04 / 05 / 2024

Pashacity evleri teslimleri

Pashacity evleri teslimleri

Sistem İnşaat, Gaziosmanpaşa’da yaptığı Pashacity projesi ile yatırım önceliğim,ulaşım kolaylığını ve konforu bir arada sunuyor.

İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri!

İhlas Marmara Evleri 4 1.249 adet konut halinde İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirildi. İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri ne zaman?

La Marin Evleri Kartal teslimleri!

La Marin projesi iki blokta toplam 198 daireden meydana geliyor. La Marin Evleri Kartal teslimleri ne zaman?

City Hill Sancaktepe Evleri teslimler!

Kahramanlı Group imzası taşıyan City Hill projesin İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. City Hill Sancaktepe Evleri teslimleri ne zaman?

Sarıyer Tarabya Life Evleri teslimleri!

11 blokta 256 konuttan oluşan Tarabya Life Evleri, Uzman-Svot Yapı Ortaklığı ile yükseliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Aydos Country Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 900 daireden meydana gelen Aydos Country projesi İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçiriliyor...

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Evleri teslimleri yarın başlıyor!

Toplamda 354 adet konut kentsel dönüşüm olarak inşa edildi. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Evleri teslim işlemleri yarın başlıyor...

Pashacity Gaziosmanpaşa satış ofisi!

Pashacity Gaziosmanpaşa satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pashacity Evleri projesinde fiyatlar 322 bin liradan başlıyor...

Pashacity Evleri daire fiyatları!

Pashacity, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 13 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Pashacity projesi 42 konut ve 14 mağazadan meydana geliyor.

Bursa Tuana Evleri'nin ilk etap teslimleri Temmuz'da!

Bursa'nın önemli lokasyonlarından biri olan İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen Tuana Evleri'nde ilk etabın anahtar teslimi Temmuz'da gerçekleşecek. 356 konuttan oluşan projenin ikinci etap teslimleri ise Ekim'de yapılacak.

Pasha City Gaziosmanpaşa satış fiyatları!

Pasha City Gaziosmanpaşa satış fiyatları 315 bin liradan başlayarak değişiyor. Sistem İnşaat projesi Pashacity Evleri'nde daireler Eylül 2017 yılında teslim ediliyor...

Konya Zermeram Evleri teslimleri!

Konya Zermeram Evleri teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek. İlk etabı 353 adet konuttan oluşan proje Konya ilinin Meram ilçesine bağlı Kozağaç Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Sancaktepe Bizimtepe Aydos Evleri teslimler!

Sancaktepe Bizimtepe Aydos Evleri teslimleri 2017 yılında yapılıyor. Bizimtepe Aydos Sancaktepe projesi 13 katlı 17 blokta toplam 1.037 daireden meydana geliyor...

Dekar Asmalı Hayat Evleri teslimleri ne zaman?

244 bahçeli evden meydana gelen Dekar Asmalı Hayat Evleri'nde fiyatlar 788 bin 810 TL'den başlıyor. Peki Dekar Asmalı Hayat Evleri teslimleri ne zaman?

Pashacity evleri teslimleri Haberi

Pashacity evleri teslimleri

Gerçekleştirdiği projelerde yüksek kalitede üretim yaparak, modem ve estetik yaşam alanları ile bulunduğu şehirlere değer katan Sistem İnşaat, Gaziosmanpaşa’da yaptığı Pashacity projesi ile yatırım önceliğim,ulaşım kolaylığını ve konforu bir arada sunuyor.


Şehrin dinamik noktalarında proje üretmenin hem yatırımcıya hem iş yapana kazanç sağladığım vurgulayan Sistem İnşaat Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Nuri Yakut, Pashacity projesinde bir araya geldikleri müşterilerinin İstanbul’un kalbine yatırım yaptıklarını belirtti.


Projenin detayları ile bilgi veren Süleyman Nuri Yakut, İstanbul’un merkezinde, her ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabileceğiniz, ticaretin, konforun, eğlencenin ve modem kent yaşamının ayrıcalıklarıyla rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir noktada inşaat yapıyoruz. 13.000 metrekarelik inşaat alanında kurulu 42 konut ve 14 mağazadan oluşan Projemizde çarşı, kafeterya, dinlenme alanları, kapalı otopark ile sosyal yaşamı en kaliteli şekilde yaşayabilecekler.” dedi İstanbul’un en büyük...