04 / 05 / 2024

Paşhan İnşaat Star Port Residence satış ofisi

Paşhan İnşaat Star Port Residence satış ofisi

Paşhan İnşaat imzasını taşıyan Star Port Residence Kurtköy projesinde fiyatlar 185 bin TL ile 800 bin TL arasında belirlendi. Star Port Residence Kurtköy projesinde yüzde 40 peşinata, 36 ay sıfır faiz uygulanıyor...

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Alanya Elegant Lavinia 4+1 triplex villalar 600 bin eurodan satılıyor!

Paşabey İnşaat ve Mühendislik tarafından hayat geçirilen Alanya Elegant Lavinia 4+1 triplex villalar 600 bin eurodan satılıyor. İşte Alanya Elegant Lavinia ile ilgili ayrıntılar...

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Han tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları Manastır Kalesi için devrede!

Trabzon'da 13'üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kale'nin sahibi olan Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları bu kez Gümüşhane Torul'da bulunan Manastır Kalesi için harekete geçti. 

Kastamonu Hanönü için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Hanönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Öz Paşam İnşaat Temizlik Tarım Otomotiv Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Paşam İnşaat Temizlik Tarım Otomotiv Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Akış tarafından kuruldu.

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

İmge-Han İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmge-Han İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yılmaz ve Cüneyt Kılıç ortaklığında kuruldu.

Paşhan İnşaat Star Port Residence satış ofisi Haberi

Paşhan İnşaat Star Port Residence satış ofisi


Paşhan İnşaat tarafından hayata geçirilen Star Port Residence projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik Kurtköy'de yükseliyor. Hafriyat aşamasında olan Star Port Residence projesi 237 adet konut ve 14 adet dükkandan meydana geliyor.


Star Port Residence Kurtköy projesinde 19 adet stüdyo, 158 adet 1+1, 48 adet 2+1, 8 adet 2+1 dubleks, 2 adet 3+1 dubleks, 3 adet 4+1 dubleks daire tipi bulunuyor. Star Port Residence projesi T şeklinde zemin+9 katlı blok olarak tasarlandı.


Star Port Residence fiyat listesi 185 bin TL ile 800 bin TL arasında değişiyor. Kurtköy Star Port Residence projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 900 TL ile 3 bin 900 TL aralığında belirlendi.


Star Port Residence Kurtköy teslim tarihi 36 ay sonra olarak belirtiliyor. Star Port Residence ödeme planı kapsamında yüzde...