05 / 05 / 2024

patara devremülkleri

patara devremülkleri

Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş, ara verdiği devremülk satışına 2015 yılında tekrar başladı. Satışa sunulan devremülklerin metrekaresi 300 TL’den, villaların ise 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Kuşadası Nesa Palas devremülkleri Haziran 2016'da teslim!

İzmir Kuşadası'nda inşa edilen Nesa Palas'ta teslimler Haziran 2016 tarihinde başlıyor. Nesa Palas'ta toplamda 72 daire bulunuyor.

Erzurum Akasya Vadisi devremülk fiyatları!

Erzurum'un Pasinler'de inşa edilen Akasya Vadisi devremülklerinde satışlar devam ediyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan Erzurum Akasya Vadisi devremülkleri 3 blok halinde inşa edildi.

Devremülk sözleşmesi şekil şartı!

Devremülk sözleşmeleri, 14 Ocak 2015 tarihinde yayımlanan yönetmelik kapsamında devre tatil sözleşmesi olarak kabul ediliyor. Peki, devremülk sözleşmesi nasıl yapılır? Devremülk sözleşmesi şekil şartı nedir?

Devremülk yönetmeliği!

Devremülk yönetmeliği olan Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliği 14 Ocak 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik devremülk sözleşmesinin imzalayanların hak ve sorumluluklarını düzenliyor...

Club Patara Evleri'nde yaz kampanyası!

Kalkan'ın en gözde koyunda sakinlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri satışa yeni çıkardığı devremülkler için alışılmamış, eşi görülmemiş bir indirim kampanyası düzenliyor.

Devremülk ilanları yüzde 140 oranında arttı!

Yaz aylarının gelmesiyle tatilciler otel ya da kiralık evlerin yanı sıra devremülk arayışına da yönelmiş durumda. 2015 yılının ilk çeyreğine göre, ikinci çeyrekte kiralık devremülk ilanlarında tam yüzde 140 oranında artış göze çarpıyor.

Kiralık devremülk ilanları ikinci çeyrekte yüzde 140 arttı!

Yaz aylarının gelmesiyle tatilciler otel ya da kiralık evlerin yanı sıra devremülk arayışına da yönelmiş durumda. 2015 yılının ilk çeyreğine göre, ikinci çeyrekte kiralık devremülk ilanlarında yüzde 140 oranında artış meydana geldi.

Club Patara Evleri'nde yüzde 25 indirim!

1993 yılından bu yana Kalkan'da yer alan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için indirim kampanyası düzenliyor.

Club Patara Evleri'nde yüzde 25 indirim başladı!

1993'ten bu yana Antalya'daki Kallkan koyunda tatil imkanı sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için indirim kampanyası başlattı.

Club Patara'dan yüzde 25 indirimli devremülk!

Antalya Kalkan'da 1993 yılından beri tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için cazip bir indirim kampanyası düzenledi.

Devremülk satışı nasıl yapılır?

Devremülk hakkının yılın belirli dönemlerine ayrılması ve 15 günden daha az süreli olmaması gerekiyor. Devremülk sahiplerinin bazı hakları bulunuyor. Peki, devremülk satışı nasıl yapılır?

Devremülk süresi dolan kişi nasıl tahliye edilir?

Devremülk; mesken olarak kullanılmaya elverişli bir yapıdan/bağımsız bölümden, yılın belli dönemlerinde kullanılma hakkı sağlıyor. Peki, devremülk süresi dolan kişi nasıl tahliye edilir?

Ortak alanlar üzerinde devremülk sahiplerinin hakları!

Devre tatil sözleşmeleri ile karıştırılan bir sınırlı mülkiyet hakkına devre mülk deniyor. Peki, Ortak alanlar üzerinde devremülk sahiplerinin hakları nelerdir?

patara devremülkleri Haberi

patara devremülkleri

Patara Prince Resort’ü bünyesinde bulunduran turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş, Club Patara Evleri’nde  devremülk satışına yeniden başladı. Denizi ile eşsiz Kalkan'ın en gözde koylarından birinde bulunan Patara Evleri'ndeki 30 daire devremülk ve 4 villa yurtiçi ve yurtdışında satışa sunuldu. Satışa çıkarılan devremülklerin metrekaresi 300 TL’den, villaların ise 2 bin 500 dolardan başlıyor.


Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş, Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kâşo,  bir zamanlar sektörü olumsuz yönde etkileyen şirketler yüzünden ara verdikleri devremülk satışına tekrar başladıklarını söyledi.  


Turhan Kâşo, “Patara Prince Resort’ün yanı başında 250 değişik büyüklüklerde villa var. Tesiste 130 konut yabancılara satıldı. 90 dairede devremülk sistemimiz devam ediyordu yoğun talepten dolayı boş duran 30 dairemizi daha yenileyerek devremülk sistemimize dahil...