17 / 05 / 2024

Patara Turistik İşletmeleri devremülk

Patara Turistik İşletmeleri devremülk

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara Turistik İşletmeleri, Patara Turistik Tesisler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kaşo'nun katılımıyla yarın düzenlediği toplantıda yeni yatırımlarından bahsedecek.

Fava Turistik İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fava Turistik İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kerim Paker tarafından kuruldu.

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 72 bin 101 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Mabolla Turistik İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabolla Turistik İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Diler Erdoğan Arslan ve Öktem Arslan ortaklığında kuruldu.

Batı Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Mehmet Sağın tarafından kuruldu. 

Bos Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bos Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Tekin tarafından kuruldu. 

Yg Turistik Yatırımları Ve İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yg Turistik Yatırımları Ve İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Alanya Kalesi, Patara ve Fırnaz Koyu'nun sit statüleri yenilendi!

Türkiye’nin tarihi, doğal ve turistik güzellikleriyle bilinen Antalya’nın Alanya Kalesi, Kaş Patara ve Fırnaz Koyu ile Demre'nin Taşdibi Yarımadası'nın sit statüleri yenilendi.

A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Akgöl, Muhammet Mert Alagöz, Fuat Aldemir, Mehmet Ali Çalıkuşu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Antalya Patara Evleri'nde satışlar yeniden başladı!

PATARA Prince Resort'u bünyesinde bulunduran Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş, Antalya Kalkan'daki Patara Evleri'nde devremülk satışına yeniden başladı.

Patara devremülk satışında 30 villayı satışa çıkardı!

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara Turistik Tesisler İşletmecilik, ara verdiği devremülk satışına bu yıl tekrar başladı.

Patara devremülk satışları başladı! Metrekaresi 300 TL!

Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş, ara verdiği devremülk satışına 2015 yılında tekrar başladı. Satışa sunulan devremülklerin metrekaresi 300 TL’den, villaların ise 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Turhan Kaşo: Talep olursa yeni proje yaparım!

Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Club Patara Evleri'ndeki 30 devremülkü satışa çıkardı. Konu ile ilgili Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kâşo açıklamalarda bulundu.

Club Patara Evleri’nde devremülk satışları başladı!

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş. ara verdiği devremülk satışına 2015 yılında tekrar başladı. Satışa sunulan devremülklerin metrekaresi 300 TL’den başlıyor.

Patara Turistik İşletmeleri devremülk Haberi

Patara Turistik İşletmeleri devremülk

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara Turistik İşletmeleri gelecek hedeflerini ve devremülk sistemindeki yeni yatırımlarını açıklamak üzere bir toplantı düzenliyor. 

15 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek toplantıya Patara Turistik Tesisler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kaşo da katılım...