02 / 05 / 2024

Pavilion İnvest Turizm İnşaat nerede

Pavilion İnvest Turizm İnşaat nerede

Pavilion İnvest Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mazım Samı Kanaan ve Fethi Hamarat ortaklığında kuruldu.

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Hattat ve Invest EBA İnşaat ortaklığında kuruldu.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Martı İnvest Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martı İnvest Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alici ve Mehmet Demiröz tarafından kuruldu.

İnvest One Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest One Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Jian Wu Hu ve Radu Captarı ortaklığında kuruldu.

Bita İnvest Grup Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Turizm İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Bita İnvest Grup Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Turizm İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Momenı tarafından kuruldu.

İcon İnvest Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon İnvest Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Şahin Eoukich tarafından kuruldu.

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Kuru tarafından kuruldu.

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Fahim Mohammad Osman tarafından kuruldu.

Atria İnvest İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!  

Atria İnvest İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat İsa Parmaksız tarafından kuruldu.

Jhs Invest Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Jhs Invest Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Öz tarafından kuruldu...

Hayat Invest İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Invest İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım tarafından kuruldu.

KSNV Invest Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KSNV Invest Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 Bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekber Uçar tarafından kuruldu...

Pavilion İnvest Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pavilion İnvest Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mazım Samı Kanaan ve Fethi Hamarat ortaklığında kuruldu.

Pavilion İnvest Turizm İnşaat nerede Haberi

Pavilion İnvest Turizm İnşaat nerede

Pavilion İnvest Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mazım Samı Kanaan ve Fethi Hamarat ortaklığında kuruldu.

Pavilion İnvest Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Pavilion İnvest Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataköy 7-8-9-10.Ksm.Mh.Ç.Çeşme E-5 Yan Yol Cd.B Apt.N.20/2/38...