29 / 04 / 2024

pay ölçer maliyeti

pay ölçer maliyeti

Isı pay ölçer sistemi maliyeti kapsamında ısı pay ölçer cihazının fiyatı ortalama 30 euro, termostatik radyatör vanası 15 euro olmak üzere toplam 45 euro olarak satılıyor...

Ebruli Başakşehir resmen başlıyor! 738 konutluk yeni proje!

Ebruli Başakşehir projesinin inşaatı resmen başlıyor. Maliyeti 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL olarak açıklanan projede 738 konut ve 25 ticari ünite yer alıyor. 

Depreme karşı önlem için her binaya ivmeölçer takılacak

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, olası depremlere karşı binaların dayanıklılığını ölçebilecek şekilde ivmeölçer tasarladıklarını belirtti.

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Üvey anne ve çocukların miras paylaşımı nasıl olur? Kime, ne kadar miras payı düşer?

Miras paylaşımlarında uygulanan kurallar değişkenlik gösterebiliyor. Peki üvey anne ile çocukların miras paylaşması durumunda kime, ne kadar miras payı düşer? İşte üvey anne ve çocukların miras paylaşımı ile ilgili detaylar...

TCDD iade işlemi ve bilet değişiklik sürelerini değiştirdi: İade işleminde kesinti yüzde 35'e kadar yükseldi!

Demir yolu yolcu taşımacılığı çerçevesindeki gişe ve diğer satış kanalı işlemlerinde iade, bilet değişiklik ve açığa alma sürelerinde düzenleme yapıldı. İşte detaylar...

İkinci el araçlarda fiyatlar gerileyecek mi? Otomotiv yatırım aracı olmaktan çıktı mı?

Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, otomobil kampanyalarının 2024 ve 2025'te devam edeceğini, bunun da ikinci el piyasasında gerilmeye yol açacağını söyledi. Kılıçer, otomotivin artık bir yatırım aracı olmaktan çıktığını belirtti.

ŞOK’ta indirim fırtınası başladı! Kahve makinesi 429 TL’ye, vantilatör 899 TL’ye, akıllı baskül 399 TL'ye düştü!

ŞOK’ta çok konuşulan indirimler 29 Ağustos’a kadar devam edecek. Bu doğrultuda, kahve makinesi 429 TL’ye, vantilatör 899 TL’ye, akıllı yağ ölçer baskül 399 TL’ye düştü. İşte 26 Ağustos Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Elektrikli otomobiller nasıl şarj edilir? Elektrikli araçların şarj maliyeti ne kadar? Tek tek hesaplandı! 

ODMD verilerine göre 2023 yılı ilk 3 ayında 4 bin 670 adet elektrikli araç satıdı ve pazar payı yüzde 2,7'ye yükseldi. Peki elektrikli araçların şarj maliyeti ne kadar?

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ölçer tarafından kuruldu.

Atka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ölçer tarafından kuruldu.

Maba Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maba Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ölçer tarafından kuruldu.

pay ölçer maliyeti Haberi

pay ölçer maliyeti


Isı pay ölçer sistemi maliyeti!


Isı pay ölçer sistemi maliyeti kapsamında ısı pay ölçer cihazının fiyatı ortalama 30 euro, termostatik radyatör vanası 15 euro olmak üzere toplam 45 euro olarak satılıyor. Tabi bu fiyata malzeme ve montaj da dahil oluyor. Altı radyatöre sahip dairelerde ısı pay ölçer sistemi maliyeti ortalama 700 lira civarında oluyor.


Sistemin işleyişiyle alakalı olarak termostatik radyatör vanaları yardımıyla çok sıcak olduğunda radyatörün sıcaklığı kısılıyor. Cihazların üzerine tüketimi ölçen sayaçlar takıldığı için de herkes tükettiği kadar ödüyor. Böylece enerji tasarrufu da yapılıyor. Pay ölçer vasıtasıyla her bir radyatörün ne kadar ısı tükettiği ölçülebiliyor.


Isı pay ölçer sistemi enerji tasarrufu sağlıyor. Pay ölçer sistemini kullanan merkezi ısıtmalı binalardaki hanelerde, yüzde 15 ile yüzde 40 arasında enerji tasarrufu sağlanıyor. Bir konutta...