04 / 05 / 2024

paylaşımlı ofis kullanımı

paylaşımlı ofis kullanımı

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının da yeni gözdeleri arasında yer alıyor.

Paylaşımlı ofislere talep arttı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Yasemin Şener bugün kaleme aldığı yazısında paylaşımlı ofisleri kaleme aldı.

Konut krizine İngiltere çözümü! Ortak mülkiyetli paylaşımlı ev sahibi modeliyle evsiz kimse kalmayacak!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İngiltere’de gittikçe artan Shared Ownership Yöntemi / Ortak Mülkiyetli Paylaşımlı Ev Sahipliği modeli ile Konut Edinimini tüm ayrıntılarıyla anlattı.

Telsiz kullanım ücretine beş yılda yüzde 425 zam geldi! 

Her senenin başında gelen zamlarla ve faturalarımıza yansıyan tutarlarla bildiğimiz telsiz kullanım ücretine beş yılda yüzde 425 zam geldi. İşte Vergi Uzmanı Ozan Bingöl'ün konu ile ilgili paylaşımı...

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan tarafından kuruldu.

Binada otopark kullanım hakkı nasıl belirlenir?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e 18 bağımsız bölümlü 2 dükkan aldığını belirten okuyucu, dükkanlarına ait 4 otopark olmasına rağmen kullanım izni verilmediğini söyledi. Projenin uygun hale getirilmesi için mahkemeye başvuran okuyucu başka ne yapabileceğini sordu.

Ofiste Her Şey Paylaşımlı çalışma hayatına yeni soluk kazandırıyor! 

Levent’te 2000 metrekare üzerinde hizmet veren Ofiste Her Şey, paylaşımlı ofis alanları, farklı boyutta sergileme alanları, sosyalleşme alanları ve toplantı salonları ile her kullanıcının ihtiyacına karşılık veriyor. 

Pandemide paylaşımlı ofisler nasıl olmalı?

Başarılı ofis projeleri ile ulusal ve uluslararası düzeyde başarıya imza atan XL Mimarlık+Mühendislik Kurucusu Mimar Arda Işık, pandemi döneminde paylaşımlı ofislerde alınması gereken yapısal ve mekansal önlemleri anlattı.

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

Servcorp Sıxteen Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu! 

Servcorp Sıxteen Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketiv bugün Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Servcorp Emeıa Holdıngs Ltd ve Servcorp Offshore Holdıngs Pty Ltd ortaklığında kuruldu.

Paylaşımlı ofislere talep artıyor! 

Ofis maliyetlerinin yükselmesi paylaşımlı ofislere olan talebi artırdı. En düşük sanal ofis kirası 190 TL'den başlıyor. 

Paylaşımlı ofisler start up'ları bekliyor!

Paylaşımlı ofis ya da ortak ofis alanı anlamına gelen coworking kavramı son dönemde Türkiye'de büyük ilgi görüyor. Düşük kira maliyeti ve networking gibi imkanlar sunan bu alanların sayısı hızla artıyor. Bu alanlar özellikle start up'lara önemli avantajlar sağlıyor...

Ofiste yeni trend 'paylaşımlı ofisler'!

Beşiktaş, Levent ve Zincirlikuyu’da metrekaresi 25 dolara ulaşan yüksek ofis kiraları, mobilya, elektrik ve internet gibi aylık sabit masraflar, her ay yeni kurulan binlerce şirketi paylaşımlı ofislere yönlendiriyor...

Trabzon'daki 11 dönümlük arazi halkın kullanımına açılacak!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinin Boztepe Mahallesi’nde bulunan TSK’ya tahsisli 11 dönüm alana sahip arazi halkın kullanımına açılacak.

MDArch’tan kullanıcı odaklı ofis tasarımı!

Alışveriş merkezi, otel, konut, ofis ve ticari mekanlar gibi birçok farklı alanda tasarım ve uygulama hizmeti veren Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi, doğal malzeme kullanımının ön planda olduğu kullanıcı odaklı ve dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor.

paylaşımlı ofis kullanımı Haberi

paylaşımlı ofis kullanımı

Yeni dünya düzeninde değişim ve dönüşümden en çok etkilenen alanlar arasında yer alan iş dünyası yeni nesil teknolojilerden de etkilendi. Yeni nesil teknolojilerin her alanda kullanılabilir hale gelmiş olması iş dünyasına da olumlu olarak yansıdı.

Söz konusu bu değişimin görünür olduğu bölgelerden biri de ofisler. Konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, alışılmışın dışına çıkan paylaşımlı ofisler, yeni nesil iş dünyasının yansımalarından sadece biri arasında yer alıyor.

Mega kent İstanbul’da, Levent ve Maslak’ta paylaşımlı ofis hizmeti veren Bizworld’ün kurucusu Pınar Massena da yaptığı açıklamada artık paylaşımlı ve sanal ofislerin hem daha ekonomik hem iş odaklı mekânlar olduğunu belirtiyor. 

Yaptığı açıklamada “Sanal ofis, fiziksel bir ofise ihtiyacı olmayan şirketlere, girişimcilere ya da kişilere, şirket kurulumu için resmi adres sağlayan pratik ve ekonomik ofis...