08 / 05 / 2024

pazar tezgahı kiralama

pazar tezgahı kiralama

İstanbul'da yatırım amaçlı alınan ev, arsa gibi gayrimenkullerin ardından bir yatırım aracı daha öne çıktı. Yıllar önce kura ile elde edilen pazar tezgahları babadan oğula devredilirken sahiplerinin arasında sanatçılar, iş adamları, müteahhitler de olduğu ortaya çıktı.

Kısa süreli konut kiralama yasası 1 Ocak’ta uygulamaya giriyor!

Seyahat acentelerine yeni pazar açan kısa süreli konut kiralama yasası 1 Ocak 2024 tarihi itibarıyla uygulamaya girecek. İşte söz konusu uygulamaya ilişkin tüm detaylar...

Şehitkamil Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık pazar yeri!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Güvenevler Uzayçatılı Pazar Yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kiralık cep ve PC pazarında talep de fiyatlar da yükseldi!

Bir aylığına Apple iPhone 13 Pro Max’i kiralamanın bedeli 3 bin 771 lira, Samsung Galaxy Z Fold 4’ün bedeli ise 2 bin 350 lirayı buluyor. Kiralama pazarının gelecek iki yılda 2 milyar lirayı aşması bekleniyor.

Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 yıl sonu raporu!

Cushman & Wakefield "Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 Yıl Sonu" raporuna göre, 2020 son çeyrekte kiralama anlaşmaları bir önceki çeyreğe ve yıla göre düşüş eğilimine gösterirken, yapı izinlerinde yaklaşık iki katı olarak belirgin bir artış kaydedildi.

Ofis pazarında kiralama talebi artacak!

Ofis pazarında pazarlık usulüyle satış dönemi başladı. Buna göre, avantajlı kiralama paketleri sunabilen mal sahiplerinin ofis alanları daha hızlı kiralanıyor.

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı'ndaki dükkanlar kiraya veriliyor!

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı'ndaki 105 adet dükkan, 1 adet esnaf lokantası, 4 adet çay ocağı ve 1 adet tuvalet kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 8-9 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak....

Ofis pazarında kiralama ve satış hızı azaldı!

Son yıllarda en fazla yatırım çeken alanların başında gelen Türkiye ofis pazarında kiralama ve satış talepleri azaldı. 2015 yılında toplam 327 bin m2 olan işlem sayısı 2016 yılında azalarak 202 bin m2’ye düştü.

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın kira ücreti tartışma yarattı!

Çekmeköy'de cumartesi günleri kurulan Ulus Pazarı esnafı, belediye tarafından yeni yapılan kapalı alana alınmak isteniyor. Alanın çok dar ve kiralama ücretlerini yüksek olduğu için buraya taşınmak istemeyen pazarcılar eylem yaptı.

Çekmeköy’deki Ulus Pazarı AVM'ye mi taşınıyor?

İstanbul Çekmeköy’deki Ulus Pazarı’nın Pazar alanına inşa edilen AVM’ye taşınmak isteniyor. Tezgah açmak için gelen pazarcılar polis ve çevik kuvvet ekipleri tarafından alana alınmadı.

Kuşadası’na kapalı pazar yeri!

Aydın’ın Kuşadası İlçesi Hacıfeyzullah Mahallesi’nde 475 tezgah kapasiteli kapalı pazar yeri hizmete açıldı. Pazar yeri, farklı günlerde kurulan semt pazarlarını tek bir çatı altında toplayacak.

Kuşadası Kapalı Pazar Yeri hizmete giriyor!

Kuşadası Belediyesi tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi’nde yapılan kapalı pazar yerinin açılışına sayılı günler kaldı, 475 tezgah kapasiteli kapalı pazar yerinin inşaatı ve çevre düzenlemesi sona erdi...

Online oda kiralama işinde Paris’in Türk yıldızı!

Hızla 150 milyar dolarlık bir pazar haline gelen, kısa dönem online konut kiralama işine yatırım yapan Türk girişimcinin projesi “Housechill.com” hedef büyüttü. İşte ayrıntılar...

İzmir Bayraklı'ya kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Osmangazi Mahallesi'nde oturan vatandaşların kapalı pazar yeri isteğini yerine getiren Bayraklı Belediyesi, 4 bin 330 metrekare alanda, 250 tezgah, otopark, zabıta birimi, çay ocağı ve tuvaleti bulunan bir tesis yapacak.

pazar tezgahı kiralama Haberi

pazar tezgahı kiralama

İstanbul'da yıllar önce kura ile elde edilen pazar tezgahları babadan oğula devrediliyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; tezgahlar internet üzerinden bile kiraya verilirken bu durumun fiyatlara da etki ettiği kaydediliyor.. Bahçelievler'de 14 tezgahı olduğunu söyleyen bir pazarcı "Bir tahtayı günlük 100 liradan kiralıyorum. Kiraya verdiğimde 4-5 bin lira kazanıyorum. Tezgahlarımı satmaya kalksam hepsini 300 bin liraya satarım. İnsanlar daire alacağına böyle yerleri alıyorlar" diye konuştu. İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Şengün ise "Açtığımız davalarda tahta sahibi kişiler arasında hostesler, sanatçılar, iş adamları, müteahhitler, emlakçılar vardı" ifadelerini kullandı. 

İNTERNET ÜZERİNDEN BİLE KİRALAMA YAPILABİLİYOR

Yıllar önce kura ile elde edilen pazar tezgahları İstanbul'da kazanç kapısı haline geldi. Genellikle babadan oğula devredilen pazar tahtalarını işletmeyen genç kuşaklar, bu tahtaları günlük, haftalık ya da...