05 / 05 / 2024

Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü

Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding'in, 'Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü' görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi.

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Nd Satış Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nd Satış Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nejdet Demirel tarafından kuruldu.

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Öngen tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Gps Premıum Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Premıum Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Baran        Karaca  ve Melih Olcay tarafından kuruldu.

Proje Satış Çözümleri Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Satış Çözümleri Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tuna ve Soner Keleş tarafından kuruldu.

Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama Ve Satış Grup Başkanı oldu!

1994 - 1998 yılları arasında Acarlar Pazarlama ve Satış Müdürlüğünü yürüten Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Grup Başkanı olarak göreve başladı...

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

Şükrü Özleyen, Kuyumcukent Pazarlama Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Şükrü Özleyen eski görevi olan Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevinden Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları içi organizasyon değişikliği nedeniyle Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Emlakkurdu Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emlakkurdu Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sami Uyanık tarafından kuruldu.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Üsküdar Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Üsküdar Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü Haberi

Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul projelerinde uzun yıllar üst düzey profesyonel yöneticilik yapan Bilge Özdemir, bundan böyle Keleşoğlu Holding - Deniz İstanbul projesinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütecek.


Artvin Lİsesi'nden birincilikle mezun olan Özdemir, ABD'de Hesser College'da 'uluslararası pazarlama' üzerine iki yıllık ön lisans ve New Hampshire College'da 'ekonomi ve finans' üzerine dört yıllık lisansını tamamladı. Özdemir, Türkiye' de de istanbul Üniversitesi Fakültesi'nden mezun oldu. İşletme 1987 - 1990 yılları arasında Koç-Bilar ve Vestel-Karel'de pazarlama müdür yardımcısı olarak görev yapan Özdemir, ABD'de bulunduğu süre boyunca Un Chis Management Corp.'da, Hooksett'te alışveriş merkezi ve L. Derry'de apartman projelerinde pazar araştırma, tadilat ve kiralama uzmanı olarak görev aldı.


Türkiye'ye döndükten sonra; Acarlar ve Eston İnşaat'in pazarlama ve satış müdürlüğünü üstlenen Özdemir; 2002 yılından beri,...