14 / 05 / 2024

Peak Property inşaat adres

Peak Property inşaat adres

Peak Property İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamed Hosyhar ve Hüseyin Barimani  tarafından kuruldu.

Asar Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asar Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Aşar tarafından kuruldu.

Namira Property İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Namira Property İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Delaram Pourjam, Mojgan Yaghoubı ve Pedram Pourjam ortaklığında kuruldu.

Premium Property İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Premium Property İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Dong Thanh Ha ve Terry Lem ortaklığında kuruldu.

Hk Property İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Property İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  350 bin TL sermaye bedeli İle Hasan Keskin tarafından kuruldu.

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Hassan Alhadad tarafından kuruldu.

Matar Property İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matar Property İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Özbakır  ve  Khaled R.H.S. tarafından kuruldu.

Vatan Property İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Property İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Arıf Saadet tarafından kuruldu.

Peak Property İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peak Property İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamed Hosyhar ve Hüseyin Barimani  tarafından kuruldu.

Qunuo Property İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qunuo Property İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lijun Wen tarafından kuruldu.

The Kıng Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Kıng Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mazıar Mehranrezaeı ve Reza Radpıe ortaklığında kuruldu.

Alan Property İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alan Property İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Shojaa Taef tarafından kuruldu. 

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Alona Akcan tarafından kuruldu.

Aga Property İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Property İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ohammed Waleed Taleb, Ammar Charbajı ve Kazım Sipahı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Peak Property inşaat adres Haberi

Peak Property inşaat adres

Peak Property İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamed Hosyhar ve Hüseyin Barimani  tarafından kuruldu.

Peak Property İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

GAYRİMENKUL a. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  b. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.  c. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  d. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.  e. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  f. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi...