06 / 05 / 2024

pega evleri

pega evleri

Ege Yapı'nın yeni projesi Kartal Pega ön satışa çıktı. Fiyatların 212 bin TL'den başladığı projede konutlar için düzenlenen ön satış süreci 25 Aralık'a kadar devam edecek...

Pega Kartal Soğanlık güncel fiyatlar!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Pega Kartal Evleri'nde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

İstanbul Kartal'da Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde yaşam başladı. Pega Kartal Evleri'nde fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor...

Pega Kartal Evleri ne zaman teslim?

Pega Kartal Rezidans'ta dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika yakın mesafede olan projede Ege Yapı imzası taşıyor. Peki Pega Kartal Evleri ne zaman teslim edilecek?

Pega Kartal Evleri nerede?

Pega Kartal Rezidans'ta dairelerin alanları 64 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 40 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Pega Kartal Evleri nerede?

Kartal Pega Konut bilgileri!

Kartal Pega Konut bilgileri kapsamında Toplam 200 adet daireden meydana gelen proje Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Kartal Pega Egeyapı Group Evleri 1+1'den 4+1'e kadar değişen seçeneklere sahip

Kartal Pega Egeyapı Group Evleri!

Toplam 200 adet daireden meydana gelen proje Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Kartal Pega Egeyapı Group Evleri 1+1'den 4+1'e kadar değişen seçeneklere sahip.

Kartal Pega Evleri teslim tarihi!

Toplam 200 adet daireden meydana gelen projede dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Kartal Pega Evleri teslim tarihi 2016 Nisan ayında yapılması planlandı.

Pega Kartal Evleri satılık!

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi alan projede toplam 200 adet daire yer alıyor. Pega Kartal Evleri satılık dailerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Pega Kartal Evleri'nde 4 bin 125 TL finansman desteğiyle!

Yıl sonunda teslimlerin yapılacağı Pega Kartal Evleri projesinde daireler teslim alınmadan aylık 4 bin 125-TL’ye varan finansman desteği sağlanıyor. Projede peşinatlar 3 yılda 3 taksitle ödeniyor.

Pega Kartal Evleri'nde 4 bin 125 TL’ye varan finansman desteği!

EgeYapı Group tarafından hayata geçirilen Pega Kartal’da kolayca ev sahibi olma dönemini başlatıyor. finansman desteği ve yepyeni ödeme sistemiyle 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'den satın alınabiliyor.

Kartal Pega ödeme koşulları!

Kartal Pega ödeme koşulları kapsamında 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan Kartal Pega Evleri fiyat listesi 231 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Pega Kartal Evleri'nin havadan en yeni görüntüleri!

32 katlı rezidans bloğundan meydana gelen Pega Kartal projesi Ege Yapı imzası taşıyor. 200 adet konut, 28 home ofis ve 11 mağazanın yer aldığı Pega Kartal projesi 40 bin metrekare inşaat alanına sahip

Ege Yapı Pega Kartal fiyatlar!

Ofis, daire ve ticari alanlardan meydana gelen Kartal Pega Evleri İstanbu 'un Kartal bölgesinde konumlandırılıyor. Ege Yapı Pega Kartal fiyatlar listesinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

pega evleri Haberi

pega evleri



Ege Yapı'nın hayata geçirdiği Pega projesi Kartal'da yükseliyor. Bugün satışa çıkan Kartal Pega kapsamında 300 adet rezidans daire yer alıyor. 


Projedeki konutlar 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı konut tipleri yer alıyor. Pega Kartal'daki 1+1'ler 65 ila 94 metrekarelik alanlara sahip ve fiyatları 212 bin TL'den başlıyor ve 336 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projedeki 2+1'ler 410 bin TL'den; 3+1'ler 515 bin TL'den ve 4+1'ler 845 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Pega Kartal'da yüzde 1 peşinat sonrasında yüzde 24 Aralık 2013 ve 2014'te ödenecek. Kalan yüzde 50'lik kısım ise banka kredisiyle ödenecek.