28 / 04 / 2024

pega kartal projesi

pega kartal projesi

Kartal’da yatırımlarını yoğunlaştıran EgeYapı Group, Pega Kartal projesini yerli ve yabancı yatırımcılara sunuyor.

Kartal Pega Rezidans iletişim!

Kartal Pega Rezidans iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplamda 200 daire, 28 home ofis ve 11 ticari üniteden oluşan proje Ege Yapı imzası taşıyor.

Pega Kartal Ege Yapı fiyatları!

Pega Kartal Ege Yapı fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Soğanlık bölgesinde inşa edilen proje 40 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Pega Kartal Ege Yapı iletişim!

Pega Kartal Ege Yapı iletişim için 0850 222 53 43 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam arsa alanı 40 bin metrekare olarak belirlenen proje İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa ediliyor.

Ege Yapı Pega Kartal ödeme koşulları!

Ege Yapı Pega Kartal ödeme koşulları kapsamında 60 aya varan taksit imkanı sağlanıyor. İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde yükselen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Pega Kartal güncel fiyatları!

Egeyapı Group tarafından hayata geçirilen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.Projede 200 daire bulunuyor. Pega Kartal güncel fiyatları 1+1 dairelerde 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Pega Kartal Ege Yapı'da 4 bin 125 TL finansman desteği!

40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ege Yapı Pega Kartal projesinde aylık 4.125-TL’ye varan finansman desteği sağlanıyor. Projede faiz desteği ile 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'den satılıyor.

Pega Kartal projesi 2 bin talep aldı!

EgeYapı Group, geçtiğimiz günlerde Pega Kartal projesi için kampanya başlatmıştı. Kampanya yatırımcıya çok cazip gelmiş olacak ki, 10 günde 2 bin talep alındı.

Pega Kartal kampanyalı ödeme planı!

Pega Kartal kampanyalı ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor, 204 metrekareye kadar ulaşıyor.

İstanbul'un en prestijli rezidansında yılın fırsatı: Pega Kartal!

Firma bünyesinde 60 ay vadelendirme imkanı sunulan Ege Yapı Pega Kartal projesi toplam 200 adet konut, 28 adet ofis ve 11 ticari birimden meydana geliyor...

Pega Kartal'da 60 ay taksit fırsatı!

Pega Kartal, ev sahibi olmak isteyenlere yönelik bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre, projeden banka kredisiz 60 ay EgeYapı Group vadeli yüzde 15'i peşin, yüzde 15'i teslimde ödeme kampanyası ile konut sahibi olunabiliyor...

Pega Kartal'da 5 adımlık indirim!

EgeYapı Group, İstanbul Anadolu Yakası'nın iş ve yaşam merkezi Kartal'da inşa ettiği Pega Kartal'da yeni bir kampanya başlattı. Projeden ev almak isteyenler 1-15 Mayıs tarihleri arasında yüzde 5'ini peşin, kalanın yüzde 5'ini beş ay sonra ödeyebilecek...

Pega Kartal'dan Maldivler tatili!

EgeYapı Group ' un Batışehir ve Pega Kartal projelerinden ev sahibi olan yatırımcılar için geçerli olan Sevgililer Günü'ne özel kampanyası 21 Şubat'a kadar devam ediyor...

Pega Kartal projesinin havadan görüntüleri!

200 adet konut, 28 home ofis ve 11 mağazadan meydana gelen Pega Kartal projesi Ege Yapı imzası taşıyor. 40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Pega Kartal projesi 32 katlı rezidans bloğu halinde yükseliyor

Pega Kartal, yeni kampanya kapsamında yüzde 0,59’dan başlayan faiz oranı!

İstanbul’un yeni çekim merkezi Kartal’da rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşamın kapılarını açan Pega Kartal, yeni kampanya kapsamında yüzde 0,59’dan başlayan faiz oranı ve 1 yıl taksit erteleme imkanı...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

Pega Kartal Konutları sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan Pega Kartal projesi metroya yürüme mesafesinde inşa edildi...

Pega Kartal’daki Akzirve daireleri yarın satışa çıkıyor!

Akzirve ve Ege Yapı ortak projesi Pega Kartal’da Akzirve dairelerinin satışlarına başlanıyor. DBArchitects Bünyamin Derman imzalı projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen oturuma hazır, manzaralı, kazanç potansiyeli yüksek daireler yarından itibaren sahiplerini bekliyor.

Ege Yapı Pega Kartal'da yeni yıl fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni yaşam merkezi Kartal’ın muhteşem Adalar ve Marmara Denizi manzaralı projesi Pega Kartal, bölgenin en avantajlı kampanyası ile yatırımcıları hemen teslim ev sahibi yapıyor.

Pega Kartal Projesi yerli ve yabancı yatırımcılara sunuldu!

Kartal’da yatırımlarını yoğunlaştıran EgeYapı Group, Pega Kartal projesini yerli ve yabancı yatırımcılara sunuyor.

Eagle Residence Kartal projesi!

Eagle Residence Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Eagle Residence Kartal Evleri'nde daire fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Soğanlık Pega Kartal satış ofisi!

Soğanlık Pega Kartal satış ofisi ile 0850 222 53 43 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülen proje Pendik feribot iskelesine 10 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Pega Kartal Rezidans nerede?

Teslim tarihi 2016 yılı Nisan ayı olarak belirlenen Pega Kartal 40 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Proje EgeYapı Group imzası taşıyor. Peki Pega Kartal Rezidans nerede?

EgeYapı Pega Kartal ödeme planı!

EgeYapı Pega Kartal ödeme planı ile banka kredisiyle vade yapılabiliyor. Karma proje olarak hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Soğanlık Pega Kartal iletişim!

Soğanlık Pega Kartal iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin Nisan 2016 tarihinde gerçekleşeceği proje İstanbul Park Pisti'ne 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Pega Kartal Rezidans satış ofisi!

Pega Kartal Rezidans satış ofisi ile 0850 222 53 43 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen proje daire, home ofis ve ticari ünitelerden oluşuyor.

Pega Kartal Konutları nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanan Pega Kartal'da dairelerin büyüklükleri minimum 64 metrekare olarak tasarlandı. Proje 40 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Pega Kartal Konutları nerede?

Ege Yapı Pega Kartal adres!

Ege Yapı Pega Kartal adres bilgisine göre proje, Kartal Soğanlık bölgesine bağlı Pegagaz Sokakta bulunuyor. Teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlenen projede daire fiyatları 303 bin TL'den başlıyor.

Pega Kartal Evleri ne zaman teslim?

Pega Kartal Rezidans'ta dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika yakın mesafede olan projede Ege Yapı imzası taşıyor. Peki Pega Kartal Evleri ne zaman teslim edilecek?

pega kartal projesi Haberi

pega kartal projesi

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni iş ve yaşam merkezi Kartal’da hayata geçirilen ve European Property Awards tarafından 2014 yılında ‘Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi’ olarak seçilen Pega Kartal, proje özellikleri ve kolay ödeme seçenekleri sunan kampanyaları ile İstanbul’un fark yaratan projeleri arasında yer alıyor.  Şehrin merkezinde aynı zamanda şehirden uzak izole bir sosyal yaşam ve iş hayatı seçeneği sunan Pega Kartal’da Adalar ve Marmara Denizi manzaralı 200 rezidans, 35 home-office ve 11 mağaza yer alıyor. Sunduğu kampanyaları ve avantajlı finansman modelleriyle yatırımcılarından yoğun ilgi gören Pega Kartal’da her ihtiyaca uygun daire ve ofis tiplerine her imkana uygun ödeme seçenekleri sunuluyor.


FARKLI DAİRE TİPLERİ


Her ihtiyaca uygun 1+1 ve 4+1’e kadar geniş ailelerin de rezidans ayrıcalıklarından yararlanabileceği daire tipleri, iş dünyasında verimliliği...