16 / 05 / 2024

Pegasus Dream Turizm iletişim

Pegasus Dream Turizm iletişim

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Alaca tarafından açıldı.

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Fehim Şenol İşbilir tarafından kuruldu.

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi açıldı!

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Alaca tarafından açıldı.

Dream House Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dream House Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Omar Alhussein tarafından kuruldu.

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Ercan ve Selim Bağcı tarafından kuruldu.

Dream Qualıty Decor İnşaat Emlak Turizm Reklam İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Qualıty Decor İnşaat Emlak Turizm Reklam İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Dana Saedd Alı tarafından kuruldu. 

Golden Dream Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Dream Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Mutlu, Selim Bağcı, Erkan Yılmaz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Dream of Phaselis Oteli tahsisini iptal etti!

'Dream of Phaselis' için Antalya'da Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Milli Parkı etkileşim sahası 180 dönüm alan Kültür ve Turizm Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından tahsis gerçekleştirildi.

Pegasus İzmirliler Otelcilik'teki paylarını sattı!

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus Hava Taşımacılığı İzmirliler Otelcilik Yatırım Turizm A.Ş.'deki paylarını sattı.

My Dream Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Dream Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çeçen, Halit Sağer tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Dream Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Hasan Sabouni tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, Uğur Sokak'ta kuruldu.

Aegean Dream Resort'u Vera işletecek!

Turizm ve otel işletmeciliği sektörünün köklü kuruluşlarından Bozatlı International, Ege'nin rüya tatil oteli Aegean Dream Resort'ün işletmesini Ten Tour bünyesindeki VERA Hotels & Resorts'a verdi

Bamtur Ataşehir'de turizm üssü inşa edecek!

Turizm sektöründe 12 yıldır yurtiçi ve yurtdışı turlar düzenleyen Bamtur, iddialı bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Firma, İstanbul Ataşehir'e turizm üssü inşa edecek  

Utopya Turizm İnşaat Şirketi halka arza hazırlanıyor!

Türkiye’nin önde gelen firmalarından Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi (Utopya) hisselerini halka arz etmeye hazırlanıyor...

Pegasus Dream Turizm iletişim Haberi

Pegasus Dream Turizm iletişim

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Alaca tarafından açıldı.

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi konusu:
- Otel, hostel, motel, kamping gibi konaklama sektörü gibi kuruluşlarla, yiyecek-içecek üreten, satan kuruluşları kurmak, işletmek kiralamak veya vermek. - Konusuyla ilgili danışmanlık hizmetleri yapmak. - Konusuyla ilgili eğitim faaliyetlerinde bulunmak veya kuruluşların elemanlarını eğitim, organize etmek - Konusuyla ilgili ve yatırım ve fizibilite işlemlerini yapmak, hazırlamak ve takip etmek. - Konusuyla ilgili inşaat, dekorasyon işlerini yapmak. - Konusuyla ilgili iç ve dış pazarda araştırmalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Şehit Muhtar Mah.Mis Sk.Iq Houses Apt.No:18/1...