07 / 05 / 2024

pegasus hisseleri son durum

pegasus hisseleri son durum

OPEC üretimde değişikliğe gitmemesinin ardından petrol fiyatları sert şekilde gerilerken, jet yakıtının en büyük maliyet kalemi olduğu havayolu şirketlerinin hisseleri, kârlılığa ilişkin olumlu beklentilerle kazanımlarını güçlendirdi.

Son 1 yılda enflasyonu yenen BIST 30 hisseleri

Borsa İstanbul’da dalgalanma devam ederken seçimin ardından yatırımcı yükseliş bekliyor. Endeks güne düşüşle başlarken işte son 1yılda enflasyonu yenen BIST 30 hisseleri.

Emlak Konut GYO hisseleri düştü! Yabancılar satıyor: Emlak Konut hisse son durum 1 Nisan 2024!

Emlak Konut GYO hisselerinde bu sabah yüzde 9'a yakın gerileme yaşandı. Emlak Konut hisse son durum 1 Nisan 2024! 

Borsada temettü veren 8 şirket yüzde 170’den fazla kazandırdı

Temettü hisseleri son dönemde Borsa İstanbul’da yatırımcı tarafından büyük ilgi görüyor. İşte birçok yatırımcının tercihi olan ve yıllık bazda yüzde 170 üzeri getiri sağlayan 8 şirket

Nvidia'nın Hisseleri Neden Yükseliyor?

Video oyunlarında kullanılan çipleriyle tanınan Nvidia, son yıllarda veri merkezi pazarına yöneldi. Veri merkezi çip işi, 29 Ocak'ta sona eren mali yılda şirketin gelirinin %50'den fazlasını oluşturdu ve şirketinin hisseleri bu yıl %160'tan fazla artarak 586 milyar dolarlık kazanca ulaştırdı.

Pegasus'tan 20 TL'ye bilet kampanyası!

Pegasus seyahat kampanyası ile uçak bileti fiyatlarında büyük indirimler yaparak seyahat severleri sevindirdi. Yapılan açıklamada, sadece 1 Euro karşılığında uçak bileti satın alabileceğiniz belirtilirken, kampanya son tarihi olarak 16 Nisan verildi. Bu kampanya kapsamında sadece 20 TL ödeyerek seya

Yetişen Pegasus’tan ucuz bileti kapacak! Pegasus 1 Euro + vergiye bilet satıyor! Son gün 16 Nisan!

Pegasus yurt dışı 1 Euro kampanyası başlatırken, kampanyanın son tarihinin 16 Nisan olduğunu duyurdu. Pegasus’un başlattığı kampanya kapsamında, 29 Ekim 2023 – 30 Mart 2024 uçuş tarihli seçili yurt dışı biletleri yalnızca BolBolllulara özel 1 Euro + vergilerle satılıyor.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

“Battı, bitti, gitti” denilen Tesla, ters köşe yaptı! Yok böyle bir para!

Hisseleri son dönemde düşmeye başlayan ve kurusu Elon Musk’a ABD kamuoyunda azalan sempatiye rağmen, dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi Tesla dudak uçuklatan bir kar açıkladı.

Borsa yatırımı hala cazip mi? Yatırımcı ne yapmalı?

Borsa İstanbul’da temmuz ortasında bankacılık hisselerinde başlayan ralli yerini sert düşüşlere bıraktı. 14 Temmuz ve 12 Eylül arasındaki süreçte yüzde 150’nin üzerinde değer kazanan bankacılık hisseleri son iki günde üst üste taban oldu. Son üç günde ise bankacılık endeksinde kaydedilen düşüş yüzde

Yurt dışına uçak bileti yalnızca 1 Euro! Son tarih bu gece

Pegasus'tan yurt dışı için 1 Euro bilet kampanyası başladı. İşte son tarihi bugün olan kampyanın ayrıntıları...

Garanti BBVA Bankası'nın yeni sahibi bakın kim oldu! Türk bankacılık tarihinde bir ilk gerçekleşti

Türk bankacılık tarihinin en büyük hisse alımında sona gelindi. Garanti BBVA Bankası'nın büyük hissesi İspanyol BBVA'ya geçti. Geri alım ile birlikte bankanın fiili dolaşımdaki pay oranı yüzde 17'nin altına düştü. Bankanın hisseleri son 15 işlem gününde 15 TL civarında işlem gördü.

Evergrande hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Borç krizinde olan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande hisseleri Hong Kong borsası tarafından işleme kapatıldı.

SOCAR Petkim'deki hisselerini satmayı planlıyor!

Azerbaycan'ın kamu enerji şirketi SOCAR, Petkim'deki hisselerinin bir kısmını satmayı planlıyor. Açıklamaya göre Petkim hisseleri son iki yılda 1.8 liradan 4.35 liraya yükseldi, bu nedenle satılmak isteniyor.

pegasus hisseleri son durum Haberi

pegasus hisseleri son durum


OPEC kararı sonrası petrol fiyatlarındaki sert düşüşün etkisiyle THY ve Pegasus hisselerinde kazanımlar güçlendi.


Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC) üretimde değişikliğe gitmemesinin ardından petrol fiyatları sert şekilde gerilerken, jet yakıtının en büyük maliyet kalemi olduğu havayolu şirketlerinin hisseleri, kârlılığa ilişkin olumlu beklentilerle kazanımlarını güçlendirdi.


THY hisselerinde tarihi zirve


Türk Hava Yolları hisseleri tüm zamanların en yükseği olan 9.43 lira seviyesini görürken, ilk seansı yüzde 6.45 primle 9.17 lira seviyesinden kapattı.


Pegasus Hava Taşımacılığı hisseleri de 33.70 lira ile gün içi en yüksek seviyesini gördükten sonra ilk seansı yüzde 5.76 primle 33.05 lira seviyesinden kapattı.


Pozitif etki sürecek


Ünlü Menkul Değerler Araştırma Müdürü Vedat Mizrahi, "Düşük petrol fiyatları THY ve Pegasus'u çok pozitif etkiliyor. Her ikisi için de en büyük maliyet kalemi yakıt, Avrupa'daki rakiplerine...