01 / 05 / 2024

pegasus un roro

pegasus un roro

Pegasus’un yatırımcısı Esas ile Kamil Koç’un yatırımcısı Actera bir araya gelerek milyar dolarlık UN Ro-Ro’yu ABD’li fondan satın alıyor.Bu işlem Rekabet Kurumu’nun onayından sonra resmiyet kazanacak.

Yetişen Pegasus’tan ucuz bileti kapacak! Pegasus 1 Euro + vergiye bilet satıyor! Son gün 16 Nisan!

Pegasus yurt dışı 1 Euro kampanyası başlatırken, kampanyanın son tarihinin 16 Nisan olduğunu duyurdu. Pegasus’un başlattığı kampanya kapsamında, 29 Ekim 2023 – 30 Mart 2024 uçuş tarihli seçili yurt dışı biletleri yalnızca BolBolllulara özel 1 Euro + vergilerle satılıyor.

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri...

Pegasus'un yolcu sayısı yüzde 19 arttı!

Şirketin açıkladığı trafik verilerine göre, dokuz aylık dönemde iç hatlardaki yolcu sayısı yüzde 19.3 büyüme ile 9.06 milyona, dış hatlardaki yolcu sayısı yüzde 19.5 büyüme ile 5.96 milyona yükseldi

Pegasus'un kârı yüzde 63 arttı!

Pegasus'un ikinci çeyrekte net kârı yüzde 63.4 artışla 87.2 milyon lira oldu. Şirketin satış gelirleri ise geçen yıl aynı döneme göre yüzde 32.5 artışla 800.4 milyon lira oldu.

Pegasus ile Actera UN Ro-Ro’yu ABD’li fondan satın alıyor!

Pegasus’un yatırımcısı Esas ile Kamil Koç’un yatırımcısı Actera bir araya gelerek milyar dolarlık UN Ro-Ro’yu ABD’li fondan satın alıyor.Bu işlem Rekabet Kurumu’nun onayından sonra resmiyet kazanacak.

Pegasus'un yolcu sayısı 6 ayda 9 milyonu aştı!

Havayolu şirketi Pegasus taşıdığı yolcu sayısı yılın ilk altı ayında bir önceki yıla göre yüzde 22.4 artarak 9.24 milyona yükseldi. Yolcu doluluk oranı ise 0.1 puan artışla yüzde79.4'e yükseldi.

Pegasus,Bahreyn'e ilk uçuşunu gerçekleştirdi!

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamaya göre, Pegasus'un, biletleri 70.99 avrodan satışa sunulan Bahreyn seferleriyle misafirler, salı, çarşamba ve perşembe günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bahreyn Uluslararası Havaalanı'na uçabilecek.

Pegasus'un çift haneli büyümesi devam etti!

Pegasus'un çift haneli büyümesi devam etti. PEGASUS Hava Yolları’nın Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda ( KAP ) yer alan Ocak-Mart 2014 verilerine göre çift haneli büyümesi devam etti.

Pegasus'un Bahreyn seferleri 12 Haziran'da başlıyor!

Pegasus Hava Yolları, 12 Haziran’ dan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ ndan Basra Körfezi’ nde yer alan Bahreyn Krallığı’ na 70.99 eurodan başlayan fiyatlarla uçacak...

Pegasus Kıbrıs Temsilciği CYXP Aviation'un açılışını Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu yaptı!

Pegasus Kıbrıs Temsilciği CYXP Aviation'un yeni binası KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu tarafından açıldı

Ali Sabancı'dan Kanalİstanbul projesi için çılgın teklif!

Pegasus'un patronu Ali Sabancı, çılgın proje Kanalİstanbul'da yer almak istediklerini söyledi. 'Kanal İstanbul' projesinden çıkacak hafriyatla Karadeniz'de oluşturulacak adada inşa edilmesi planlanan havalimanına Pegasus talip oldu

Tiger Woods'un eski sevgilisi 2 milyon dolarlık ev aldı!

Tiger Woods'un eski sevgilisi Rachel Uchitel, New York'ta 2 milyon dolarlık ev aldı

Mega projelerle Esenyurt’un çehresi değişiyor!

Bir biri ardına planlanan mega projelerle Esenyurt’un çehresi değişiyor

pegasus un roro Haberi

pegasus un roro

2007 yılında ABD merkezli yatırım fonu KKR’nin 1.2 milyar dolara yüzde 97.6’lık hissesini satın aldığı deniz taşımacılık şirketi UN Ro-Ro, Türkiye merkezli iki girişim sermayesi grubu olan Actera Grup ve Esas Holding’e satılıyor. Bu işlem Rekabet Kurumu’nun onayından sonra resmiyet kazanacak.


Yapılan açıklamaya göre Actera Grup ve Esas Holding, özel sermaye şirketi KKR ile UN Ro-Ro’nun satın alınmasıyla ilgili anlaşmaya vardı.

UN Ro-Ro, 1994 yılında uluslararası nakliye firmaları tarafından kuruldu. Aralık 2007’den bu yana uluslararası bir yatırım fon şirketi olan KKR yönetimi altındaki şirket, 2008 yılından beri 5 gemi yatırımı gerçekleştirdi.


Dev Ro-Ro taşımacısı

Sadece gemi için 6 yıllık süreçte 260 milyon euro yatırım yapan UN Ro-Ro, 322 bin araç kapasiteli 12 modern Ro-Ro gemisine sahip. 4 Ro-Ro hattı ile 100 bin gidiş,...