03 / 05 / 2024

Pehlivanoğlu gıda inşaat sektörüne mi giriyor

Pehlivanoğlu gıda inşaat sektörüne mi giriyor

Ege ' de 121 mağazasıyla hizmet veren Pehlivanoğlu ' nun gıdadan sonra yeni rotası gayrimenkul oldu. Ali Pehlivanoğlu, şirketi SİZA Gayrimenkulle 517 dairelik proje gerçekleştirecek...

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Yutahsa Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yutahsa Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdussamed Demirtaş ve Tahsin Kurt ortaklığında kuruldu.

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi açıldı!

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi Üsküdar'da Sabri Demiroğlu tarafından açıldı.

Has Yavuzlar Turizm Gıda İnşaat Tekstil Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Yavuzlar Turizm Gıda İnşaat Tekstil Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hasan Yavuz tarafından kuruldu.

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüsnü Bitiş ve Mehmet Ali Kırımlı ortaklığında kuruldu.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi açıldı!

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Apex Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Organizasyon Medikal Gıda İnşaat San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Apex Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Organizasyon Medikal Gıda İnşaat San.Tic.Limited Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güzel ve Muhamad Mahmud Abdulrazık Mahmud ortaklığında kuruldu.

Karanbey Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karanbey Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Baykal Baylav ve Haydar Şen ortaklığında kuruldu.

Pehlivanoğlu gıda inşaat sektörüne mi giriyor Haberi

Pehlivanoğlu gıda inşaat sektörüne mi giriyor

Ege'de 121 mağazasıyla hizmet veren Pehlivanoğlu'nun gıdadan sonra yeni rotası gayrimenkul oldu. Ali Pehlivanoğlu, şirketi SİZA Gayrimenkulle 517 dairelik proje gerçekleştirecek.



İzmir'in vergi rekortmenleri listesinde üst sıralarda yer alan Pehlivanoğlu Marketler Zinciri, hedef sektör olarak gayrimenkulü seçti. Marketler zincirinin sahibi Ali Pehlivanoğlu tarafından kurulan SİZA Gayrimenkul, Ayrancılarda 11 bloktan oluşan ve her biri 9 katlı olacak toplu konut üretecek. Projede 517 dairenin bulunduğu aktaran Ali Pehlivanoğlu, "Bu projemizde 88 adet 45 metrekare büyüklüğünde 1+1 konut yer alırken, 319 adet 65-81 metrekare büyüklüğünde 2+1 ve 110 adet Pehlivanoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Pehlivanoğlu, 1949 yılında Makedonya İştip'te dünyaya geldi. 


1957'de ailesiyle Türkiye'ye göç eden Pehlivanoğlu, 5 yıl ilkokul öğretmenliği yaptıktan sonra Turyağ'da satış ve pazarlama temsilcisi olarak çalıştı. 1980'de...