18 / 05 / 2024

Pehlivanoğulları Hafriyat İnşaat adres

Pehlivanoğulları Hafriyat İnşaat adres

Pehlivanoğulları Hafriyat İnşaat Nakliye Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Akpınar tarafındnan kuruldu. 

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Çetin tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Hasanoğulları Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasanoğulları Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Burhan Bingöl ve Mehmet Bingöl ortaklığında kuruldu.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Timuroğulları Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Şadan Can tarafından tarafından kuruldu.

Cemre Hafriyat İnşaat Uluslararası Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Hafriyat İnşaat Uluslararası Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Emrah İstanbullu tarafından kuruldu.

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Akyıldız tarafından kuruldu.

MGS Hafriyat İnşaat ve Altyapı Üst Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MGS Hafriyat İnşaat ve Altyapı Üst Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Belge tarafından kuruldu.

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Akpınar tarafından kuruldu. 

Aksoylar Peyzaj Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Peyzaj Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Aksoy tarafından kuruldu.

HS Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HS Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Akıncı tarafından kuruldu.

Pehlivanoğulları Hafriyat İnşaat adres Haberi

Pehlivanoğulları Hafriyat İnşaat adres

Pehlivanoğulları Hafriyat İnşaat Nakliye Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Akpınar tarafındnan kuruldu. 

Pehlivanoğulları Hafriyat İnşaat Nakliye Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-HAFRİYAT-İNŞAAT: -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar,garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...