13 / 05 / 2024

Pekcan Grup kuşadası mağazası

Pekcan Grup kuşadası mağazası

Hayalinizde kurduğunuz mutfak tasarımı, üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup’un, profesyonel ekibiyle modern ve minimalist çizgilerle evlerinize geliyor.

Kuşadası My Suits'te 1+1 dairelerde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 10 ay vadeyle!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen My Suits'te 1+1 dairelerde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 10 ay vadeyle satışlar devam ediyor. 

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen May Suits lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Peki May Suits konut fiyatları ne kadar? May Suits projesinde hangi konut tipleri yer alıyor?

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine değer katıyor!

Ev dekorasyonunda Kuşadası’nın yükselen markası Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine dekoratif ve mimari katkıda bulunuyor…Pekcan Grup, kaliteli hizmet anlayışıyla hayal ettiğiniz dekorasyon projelerini gerçeğe dönüştürüyor.

Kuşadası Devlet Hastanesi'ne güneş enerjisi!

Güneş paneli üreticisi Ezinç Grup, Kuşadası'nda Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan 150 yataklı Devlet Hastanesi'nin Solar Termal Güneş Enerji Sistemi Uygulamasını hayata geçirdi. İşte projenin ayrıntıları...

Pekcan Grup, Veroxfloor ile parkeleri yeniliyor!

Kuşadası’nda inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup, parke sektöründe 70 yıllık tecrübeye sahip Veroxfloor markasının bayiliğiyle evinize hayal ettiğiniz şıklığı getiriyor.

Enza Home Kuşadası'nda ilk mağazasını açıyor!

Yataş Grup, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ilk Enza Home mağazasını açacak. Enza Home, Kuşadası'nda 5 Haziran'da açılacak yeni konseptteki Enza Home mağazası ile mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Kuşadası Botanik Park ne durumda?

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, önceki gün belediye Encümen Salonunda Liman Platformu üyeleri ve bir grup Kuşadası gönüllüsüyle bir araya geldi.

Kuşadası'ndaki Cephane Sokak Pekcan Grup ile örnek sokak olacak!

Tarihi Kaleiçi’ndeki Cephane Sokak’ın, Kuşadası’nın en güzel sokağı olması ve yaz kış hizmete açık olabilmesi için Kuşadası Belediyesi ile birlikte Pekcan Grup harekete geçti.

Pekcan Grup yeni yatırımlarla büyüyor!

Pekcan Grup, 2011 yılında Aydın Kuşadası'nda kurulmuş olup, üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri ve satışı konusunda faaliyet gösteriyor...

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Pekcan Grup kuşadası mağazası Haberi

Pekcan Grup kuşadası mağazası

Mutfaklar evlerin en çok vakit geçirilen alanlarından biri olduğu için sürekli yenilenmeye ihtiyaç duyarlar.Hayalinizde kurduğunuz mutfak tasarımı, üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup’un,  profesyonel ekibiyle modern ve minimalist çizgilerle evlerinize geliyor.


En kaliteli malzemeyi usta işçilikle sizlere sunan Pekcan Grup, sektöründe lider markaların ürünleriyle yaşam alanlarınızı istediğiniz şekilde tasarlıyor. Renk ve malzeme çeşitliliği, eski tarzda modern tasarım tercihleriyle de, mutfaklarınızda istediğinizdekoratif havayı yakalamanızı kolaylaştırıyor. 


Mutfağında kaliteli malzeme ve estetik bir tasarım isteyenler için Pekcan Grup, Kuşadası’nda bulunan perakende mağazasında toplamda 250 m2 teşhir alanı, 6 iş kolunda 1000 adet ürün kalemi ile müşterilerine hizmet...