04 / 05 / 2024

pekcan Havuz Market

pekcan Havuz Market

Havuz, spa taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe hizmet veren Pekcan Havuz, Narlıdere'de yaşama geçirdiği Havuz Market ile önemli bir yeniliğe imza attı. Havuz Market bünyesinde, havuz ekipmanları ve aksesuvarları bulunuyor...

Özak Hayat Tepe ve Metre Groos Market'in 2015 değerlemesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi'nde yer alan Hayat Tepe Konut Projesi (ÖZAK GYO A.Ş. Hissesi) ve Metro Gross Market'e ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Esenyurt Eskule Uyum Market icradan 6.1 milyon TL'ye satılıyor!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul Esenyurt'ta Eskule AVM'nin içinde bulunan Uyum Market'i satışa çıkardı. Söz konusu marketin toplam bedeli 6 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Akyalcın Yapı Market Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyalcın Yapı Market Ticaret Limited Şirketi, Kazım Balkaya ve Hurşit Yalçın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Gülten Sokak'ta kuruldu.

Ak Ermiş Yapı Market İnşaat Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ermiş Yapı Market İnşaat Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Ermiş ve Haydar Kaşıkçı ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Silivri, Yenimahalle Mahallesi, Çizgi Sokak'ta kuruldu.

Modi Havuz İnşaat Taahhüt Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modi Havuz İnşaat Taahhüt Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Turgut tarafından 20 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Beykoz'da kuruldu.

Class Havuz İnşaat Taahhüt Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Class Havuz İnşaat Taahhüt Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Baş tarafından 20 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Beykoz'da kuruldu.

Berdan Mardini Paris'te market açtı!

Berdan Mardini, kazancını ticarete yatırıyor. Şarkıcı, “Gençken çalışıp, geleceğe yatırım yapmak lazım. Kayınpederimle Paris’in ortasında market açtım” dedi.

Prenta Market girişimcilerini bekliyor!

Türkiye’nin ilk ve tek ön üretimli yapı marketi Prenta Market, bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve binlerce yatırımcı ve girişimciyi ağırlayacak olan "Bayim Olur musun? Fuarı’nda sektörle tanışıyor.

Pekcan Grup, Çelik Kapı ile bayilik anlaşması imzaladı!

Sektöründe en iyi markalarla çalışan Pekcan Grup, çelik kapı sektörünün lideri Star Çelik Kapı ile bayilik anlaşması imzaladı…

Pekcan Grup, Star Çelik Kapı ile anlaştı!

Sektöründe en iyi markalarla çalışan Pekcan Grup, çelik kapı sektörünün lideri Star Çelik Kapı ile bayilik anlaşması imzaladı…

Bakanlık 2 bin 882 adet gölet ve havuz inşa etti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Orman içindeki su kaynaklarından faydalanarak havuz ve göletler inşa ediyoruz. Ülkemizde 2006 yılında uygulamaya koyduğumuz bu proje çerçevesinde bugüne kadar 2 bin 882 adet gölet ve havuzu tamamladık" dedi.

Karşıyaka Pehlivanoğlu Market icradan 6 milyon TL'ye satılıyor!

Karşıyaka 2. İcra Dairesi tarafından, İzmir İli, Karşıyaka İlçesi'nde bulunan Pehlivanoğlu Market satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Berrak Hayat Havuz Sauna İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Berrak Hayat Havuz Sauna İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hayrettin Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hüseyin Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

pekcan Havuz Market Haberi

pekcan Havuz Market


Pekcan Havuz'un Narlıdere'de hizmete açtığı Havuz Market bünyesinde, havuza ilişkin tüm ihtiyaçlar bulunuyor. Havuz, spa taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe hizmet veren Pekcan Havuz, Narlıdere'de yaşama geçirdiği Havuz Market ile önemli bir yeniliğe imza attı. Pekcan Havuz'un kurucularından Nurdan Pekcan, Havuz Market konseptini Türkiye'de ilk uygulayan firma olduklarına dikkat çekerek, kişi veya kurumların havuzla ilgili tüm ihtiyaçlarına tek bir adresten yanıt verebildiklerini söyledi. Pekcan, Havuz Market bünyesinde, havuz ekipmanları, aksesuvarları ve kimyasallarını içeren bin 500 kalem ürünle hizmet sunduklarını kaydetti. Profesyonel satış ekibiyle müşterilerin aradıkları ürüne kolayca ulaşabildiklerini dile getiren Pekcan, "Havuzla ilgili ihtiyacı olan müşteriler, havuz marketteki satış temsilcilerinden ihtiyaç duyduğu her konuda ayrıntılı bilgi alabilir. Havuz Market müşterileri, farklı ürünleri farklı adreslerden temin etmek için uğraşmıyor. Önündeki...