22 / 05 / 2024

Pel Galata kimin

Pel Galata kimin

Pel Galata Otelcilik Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Nupelda Bomonti Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Boğuşlu tarafından kuruldu.

Pel Galata Otelcilik Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pel Galata Otelcilik Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Nupelda Bomonti Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Boğuşlu tarafından kuruldu.

1992 yılında tarihi Galata Köprüsü mahkemelik olmuş!

1992 yılında tarihi Galata Köprüsü'nün Eminönü Yakası'ndaki bölümü sulara gömülmüş. Köprüyü kimin batırdığı ve kimin çıkaracağı İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile STFA Grubu arasında mahkemelik olmuş.

Kocaeli Ada Park projesine Galata Kulesi yapılacak!

Başiskele Belediyesi kentin mobilyasına uygun estetik değerler ve eserleri Başiskele’ye kazandırmaya devam ediyor. Ada Park’a şimdi de Galata Kulesi yapılacak.

Yeni Galata Köprüsü trafiğe kapatılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Yeni Galata Köprüsü, bakım çalışması nedeniyle 24 Mart Salı günü 01.30-04.30 saatleri arasında yaya ve araç trafiğine kapatılacak.

1987 yılında yeni Galata Köprüsü'nün temeli atılmış!

1987 yılında yeni Galata Köprüsü'nün temeli Başbakan Turgut Özal tarafından atılmış. Federal Almanya'dan edilen krediyle inşa edilecek köprü 30 milyar liraya mal olacakmış ve 2.5 yılda tamamlanacakmış.

1986 yılında Galata Köprüsü inşaatı Alman Hükümeti'ne takılmış!

1986 yılında Galata Köprüsü inşaatı için verilecek kredi, Almanya Hükümeti'nin onayına takılıp durmuş. 119 milyon marklık kredi için yazılı anlaşma yapılsa da Alman Hükümeti'nin onayına takılan kredi, köprü inşaatını bir ay durdurmuş.

Yeni Galata ve Atatürk Köprüleri araç trafiğine kapatılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre; Yeni Galata ve Atatürk Köprüleri 17.02.2015 tarihinde 03:30-04:30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılarak deniz trafiğine açılacak.

Apartman yönetiminde defter tutma kimin görevidir?

Apartman yönetiminde tutulması gereken tek defter genel kurul defteri olarak karşımıza çıkıyor. Bu defterin net ve eksiksiz olarak doldurulması gerekiyor. Peki, apartman yönetiminde defter tutma kimin görevidir?

1983 yılında Galata Deresi tehlike saçıyormuş!

1983 yılında fabrika artıkları ve Zincirlikuyu Mezarlığı'ndan gelen tüm suyun aktığı Galata Deresi, çevresine adeta ölüm saçıyormuş. Çevre sakinleri ilgililere, önlem alınmasını istediklerini belirtmişlerse de bir sonuç alamamışlar.

Burcu Esmersoy Galata'dan ev satın aldı!

İstanbul'un en eski ve en köklü semtlerinden olan tarihi Galata Kulesi'nin çevresi, ünlü isimlerin de hedefi haline geldi. Şimdilerde birçok ünlü isim, bu semtten ev almaya başladı.

Yeni Galata ve Atatürk Köprüleri araç ve yaya trafiğine kapatılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Yeni Galata ve Atatürk Köprüleri araç ve yaya trafiğine kapatılacak. İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

Galata İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Galata İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi 5 Şubat 2015'te, 3 milyon 724 bin TL sermaye ile, Beyoğlu Şahkulu Mahallesi'nde, Mustafa Özgür Tezel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

1982 yılında Galata Köprüsü'ne turistik çarşı özelliği verilmesi önerilmiş!

1982 yılında tarihi Galata Köprüsü'nün yerine yapılacak yeni köprüye ''turistik çarşı'' özelliği verilmesi önerilmiş. Köprüde 300 yakın dükkanı bulunacak köprüde, Türk el sanatları yapan ve sergileyen dükkanlar bulunacakmış.

Pel Galata kimin Haberi

Pel Galata kimin

Pel Galata Otelcilik Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Nupelda Bomonti Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Boğuşlu tarafından kuruldu.

Pel Galata Otelcilik Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve...