05 / 05 / 2024

Pelikantur Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Soğanlı Şubesi

Pelikantur Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Soğanlı Şubesi

Pelikantur Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Soğanlı Şubesi, Necati Hazıroğlu Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım 2014 tarihinde Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Özmiş Uluslararası Organizasyon İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özmiş Uluslararası Organizasyon İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özmiş tarafından kuruldu.

Seres Reklam Organizasyon Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seres Reklam Organizasyon Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Şahin tarafından kuruldu.

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Karabulut, Mesut Dayıoğlu ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Shıhab Ahmed tarafından kuruldu.

Mihmev İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mihmev İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Fatih Topal tarafından kuruldu.

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthae'de Franco Ferre tarafından kuruldu.

Finiks Yapı Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Finiks Yapı Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Merih Fırat Çapan tarafından kuruldu.

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Shamdın tarafından kuruldu.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Karabacak ve Alsatas İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Bpa Dış Ticaret Endüstriyel Ve Medikal Ekipmanlar tarafından kuruldu.

Random Premium Otelcilik Turizm Organizasyon Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Random Premium Otelcilik Turizm Organizasyon Dış Ticaret Şirketi Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şahin Altunkaynak ve Ümit Tunçer tarafından  kuruldu.

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Aksoy tarafından kuruldu.

Pelikantur Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Soğanlı Şubesi Haberi

Pelikantur Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Soğanlı Şubesi

Pelikantur Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Soğanlı Şubesi, Necati Hazıroğlu Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu. 


Pelikantur Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Soğanlı Şubesi iş konusu; Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


Pelikantur Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Soğanlı Şubesi adres: Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Mustafa Kemal Paşa Caddesi,...