05 / 05 / 2024

Pembe Köşk restorasyon

Pembe Köşk restorasyon

Kentteki tarihi yapıları restore eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'de yer alan Pembe Köşk'ü de baştan aşağı yeniliyor. Yapılan restorasyon çalışmalarıyla köşk özüne döndürülecek.

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  İzmit ilçesi Hacıhasan Mahallesi’nde yer alan Pembe Köşk’ün restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Pembe Köşk özüne dönecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Pembe Köşk'ü restore ediyor.

Kocaeli Pembe Köşk onarılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gayrimenkul Eski Eserler ve Anıtlar Yüksek Kurulu'nun "taşınmaz kültür varlığı" olarak tescillediği Tarihi Pembe Köşk, restore ediliyor. Pembe Köşk'ün Tarihi Sırrıpaşa Konağı'na entegre edileceği belirtildi.

Kocaeli'deki Tarihi Pembe Köşk restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gayrimenkul Eski Eserler ve Anıtlar Yüksek Kurulu' nun " taşınmaz kültür varlığı " olarak tescillediği Tarihi Pembe Köşk, restore ediliyor...

Pembe Köşk restore edilerek restoran olacak!

Kocaeli’nin tarih koridorunun önemli bir parçası olan Pembe Köşk, Büyükşehir’in ellerinde tarihi Sırrıpaşa Konağı’na entegre ediliyor. Pembe Köşk, tamamlandığında, halka bir restoran olarak hizmet verecek.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Semih Yeşilmen tarafından kuruldu.

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Samet Kuzpınarı tarafından kuruldu.

2a Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2a Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Funda Kuzay ve Zafer Kuzay ortaklığında kuruldu.

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Alen Maşalı, Evren Yıldız ve Harice Kübra Düzgün ortaklığında kuruldu.

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Okan Mıhcı tarafından kuruldu.

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Dilşad Aslaner ve Efe Kağan Hızar kuruldu.

Seffe Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seffe Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Altunbaş tarafından kuruldu.

Mimarc İnşaat Mimarlık Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarc İnşaat Mimarlık Restorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Şerifoğlu tarafından kuruldu.

İzmit'teki Pembe Köşk binası 10 yıllığına Ensar Vakfı'na verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında, İzmit’te bulunan ve mülkü büyükşehir belediyesine ait olan Pembe Köşk binası 10 yıl süre ile Ensar Vakfı’na verildi. Karara CHP Grubu muhalefet şerhi koyarken AKP'li Başkan Tahir Büyükakın “Sahip çıkıyoruz” dedi. 

Artgo İnşaat Ve Mimarlık Restorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artgo İnşaat Ve Mimarlık Restorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli Gürkan Şen ve Okan Mıhcı ortaklığında kuruldu.

Dafni Mimarlık Restorasyon Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dafni Mimarlık Restorasyon Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Sözbir ve Defne Sözbir ortaklığında kuruldu.

Beyza Akıncı Mimarlık Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyza Akıncı Mimarlık Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyzanur Kaplan tarafından kuruldu.

Pembe Köşk restorasyon Haberi

Pembe Köşk restorasyon

Yatırımlarını son sürat sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesi Hacıhasan Mahallesi’nde bulunan Pembe Köşk’ün restorasyon çalışmalarına devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göreü 19. yüzyıl yapısı olan köşk, ahşap kısmı tarihi belgeler ışığında öz haline göre projelendirilerek aslına uygun olarak yenileniyor. İlk günkü görünümüne doğru ilerleyen köşkün giriş taş ve ahşap merpenlerini tamamlayan Kocaeli Büyükşehir ekipleri, ahşap pencere kasaları ve pencere doğraması montajlarını da yaptı. Kocaeli Büyükşehir Ekipleri ayrıca şantiyeye gelen avize ve aplikleri yerlerine takıyor.

AHŞAP KAPILAR TAKILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Eski Eserler ve Anıtlar Yüksek Kurulu’nun tescillediği ve Sırrı Paşa Konağı’nın alt kısmında komşusu olan ‘Pembe Köşk’ün özüne döndüreceği restorasyon çalışmaları son sürat devam ediyor. Ahşap pencere kasaları tamamlanan binanın ahşap kapıları sahaya geldi kısa zaman içerisinde...