01 / 05 / 2024

pend

pend

Sinerji Pendik 'te fiyatlar 139 bin lira ile 269 bin lira arasında değişiyor. Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Pendik Batı Mahallesi'nde 2. kez riskli alan kararı!

PENDİK Batı Mahallesi’nin Sabri Taşkın Caddesi’nin batısında kalan 54 hektarlık alan 13 Ağustos 2013 tarihinde Bakanlar Kurulu Kararı ile riskli alan ilan edilmişti. Pendik Batı Mahallesi'nde 2. defa riskli alan kararı Danıştay'a taşındı.

Kartal Saklıvadi Konakları'nda 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KARTAL ve PENDİK ilçelerinin birleşim noktasında,E-5 pendik kavşağına ve metro istasyonuna sadece birkaç dakika mesafede yer alan SAKLIVADİ KONAKLARI hem yaşam kalitesi hemde yatırımcısına kazandırdığı yüksek karlılıkla yüz güldürdü..

Atlantik Yapı Pend Life projesini 185 bin TL'den satışa sunuyor!

Atlantik Yapı tarafından Pend Life projesi cazip uygun fiyatlarla satışa çıktı, mimari özellikleri ve merkezi Atlantik Yapı, kaliteli konut ve projesi ile Anadolu Yakası'nda yükseliyor.

Atlantik Life'de teslimler Nisan 2017'de!

Atlantik Yapı tarafından Pend Life cazip fiyatlarla satışa çıktı, mimari özellikleri ve merkezi ATLANTİK Yapı, kaliteli konut projesi ile Anadolu Yakası'nda yükseliyor.

Pendik Belediyesi'nin imar sorunu!

PENDİK Belediyesi 2013 yılı başında, kendisine ait olan. Dolayoba Mahallesi'ndeki 4453 nolu parselin, imar planının değiştirilmesi için plan değişikliği teklifi hazırladı.

Şua İnşaat sektördeki payını büyütüyor!

PENDİK'in en değerli noktasında konumlandırılan Elite Side'da tüm çalışmalar tamamlandı. Bu ay teslimlerin başlayacağı projede son 40 daire, alternatif ödeme planları ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla sağlanan düşük oranlı kredilerle satışa sunuldu....

Pendik Golden Life ulaşım!

Pendik Golden Life ulaşım; Göral Yapı'nın inşa ettiği Golden Life Konutları Aydos Caddesi Veli Baba Mahallesi Bosna Sokak PENDİK / İSTANBUL adresinde yer alıyor...

Pendik Belediye Başkanı: 1+1 dairelere yasak getirmiyoruz!

PENDİK Belediyesi, iki mahallenin imar planında yaptığı değişiklikle 70 metrekare altında daire yapımını engelledi. Karar , '1+1 yasak' tartışmasını doğururken, Pendik Belediye Başkanı Şahin, amaçlarının yasak değil yoğunluğun önlenmesi olduğunu söyledi..

Pendik Meridyen Evleri'nin değeri yüzde 30 arttı! 90 bin TL'ye!

PENDİK Devlet Hastanesi ve ekim ayında hizmete giren Marmara Üniversitesi Hastanesi"ne 750 metre mesafede yer alan Pendik Meridyen Evleri, doktor, hemşire ve hastane personelinin yanı sıra, ilaç şirketi çalışanlarının da tercihi oldu

Lilyum Evleri`nde 87 bin YTL`ye

PENDİK Kurtköy'de 9 bin metrekaresi özel tasarlanmış yeşil alanlara ayrılan 10 bin metrekare üzerine inşaa edilen Lilyum Evleri, 3 blokta yer alan 120 daireden oluşuyor.

pend Haberi

pend


Sinerji Residence Anadolum İnşaat imzası ile yaşama geçiriliyor. İstanbul Anadolu Yakası Pendik 'te yer alan projede satış süreci devam ediyor.


Pendik Sinerji Residence projesinde 158 adet konutun yanı sıra 12 adet ticari birim de bulunuyor.


Anadolum İnşaat Sinerji projesi kapsamındaki konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Sinerji Resicence daire fiyatları 139 bin lira ile 269 bin lira arasında değişiyor. Projede yer alan konutlar banka kredisine uygun.


Haziran 2014 'te sahiplerine teslim edilecek olan Sinerji Residence 'ta; Türk hamamı, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, sauna ve fitness salonu bulunuyor.


Telefon: 0216 446 34 46

Web adresi: www.sinerjiresidence.com

Ceren...