05 / 05 / 2024

Pendik altgeçit projeleri

Pendik altgeçit projeleri

İlçe merkezini ikiye ayıran tren yolu hattındaki geçiş noktalarının en büyüğü Batı ve Sapanbağları arasına inşa edilecek. 17 metre genişliğindeki alt geçit projesi için Çavuşoğlu deresinin bir kısımı deplase edildi.

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla ve Pendik’te devam eden projeleri gezdi. Peki KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Yiğit Ali Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Ali Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Sarıer tarafından kuruldu.

Pendik'e millet bahçesi sözü!

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, yeni dönem için hazırladığı projeleri anlattı. Cin, önümüzdeki beş yıllık süre içerisinde taahhüt ettikleri 130’a yakın projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Sultangazi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Sultangazi İlçesi, Mahmutbey Caddesi Üzeri Hayırlıoğlu Cami Önü Altgeçit Projesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Pendik'in dev projeleri tamamlanıyor!

Pendik Belediye Başkanı Basın Danışmanı Metin Tavukçu ve Basın ve yayından sorumlu Müdür Cem Koçdemir, açılışı yapılan ve inşaası devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Onlife ve Winlife'ın lansmanı yapıldı! 60 ay 0 faiz!

Anadolu Yakası’nın yeni yatırım merkezlerinden biri olan Pendik’in prestijli projeleri Winlife ve Onlife'ın lansmanı bugün yapıldı...

İzmir'in mega projeleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Balçova'da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli'de Çandarlı Otoyolu'nun uzatılması, Bayraklı'da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelere yepyeni bir görünüm kazandırırken, arsa ve konut fiyatlarını yükseltiyor.

TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için çalışmalar başladı!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamakta baş rolü oynayan TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için düğmeye bastı.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Pendik-Kurtköy hattında markalı konut projeleri yarışıyor!

Yatırımın yeni gözde adresi Kurtköy-Pendik hattı oldu. İstanbul'un geniş arsa stokuyla dikkat çeken bölgede üretim aşamasında 22 konut projesi bulunuyor.

Pendik-Kurtköy hattında metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlıyor!

Pendik-Kurtköy hattı, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde değer kazanıyor. Cem Sezginsoy, bölgedeki konut projelerinin çevrede çalışan beyaz yakalılar tarafından tercih edildiğini belirtiyor.

Pendik altgeçit projeleri Haberi

Pendik altgeçit projeleri


Pendik Belediyesi, ilçe merkezini ikiye ayıran tren yolu hattı üzerindeki geçiş noktalarına alternatif ana arterler oluşturmaya devam ediyor. Sancak Köprüsü’nün yükünü hafifletmek amacıyla geçtiğimiz yıl Lokman Hekim Caddesi’ni hizmete sokan Pendik Belediyesi, Sapanbağları ile Batı Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni bir alt geçit için çalışmalara başladı. Çift şeritli gidiş geliş yönlü alt geçit projesi, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM)  işbirliğinde  yürütülecek.  


Çavuşoğlu deresinin 170 metrelik kısmı deplase edildi


Batı Mahallesi Sarıalioğlu ile Sapanbağları Adile Sultan Sokaklarını birbirine bağlayan mevcut tek araç geçişli alt geçit, bölgenin ve ilçenin artan ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde geçtiğimiz yıl yeniden projelendirildi.   Yeni alt geçit 17 metre genişliğinde ve çift şeritli gidiş-geliş yönlü olacak. 


Bu kapsamda altgeçidin proje alanında kalan Çavuşoğlu Deresi’nin 170...