29 / 04 / 2024

pendik geri dönüşüm ayrıştırma tesisi

pendik geri dönüşüm ayrıştırma tesisi

Çevreye ve ekonomiye yararlı projeleri sürdüren Pendik Belediyesi, Türkiye’de ilk defa saatte 8 ton ayrıştırmalı tam otomatik “Geri Dönüşüm Ayrıştırma Tesisi”ni inşa ediyor.

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Akıncı tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Karacasan Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacasan Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Karaca tarafından kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aktaş ve Özcan Aktaş ortaklığında kuruldu.

Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gülbeyaz ve Dursun Gülbeyaz ortaklığıyla kuruldu.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

4T Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

4T Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Kenar tarafından kuruldu...

Z Geri Dönüşüm Yedek Parça ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Geri Dönüşüm Yedek Parça ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Tutar, İsmail Tutar ve Zehni Tutar ortaklığında kuruldu... 

HD Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HD Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kaya tarafından kuruldu...

Hursan Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Hursan Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

pendik geri dönüşüm ayrıştırma tesisi Haberi

pendik geri dönüşüm ayrıştırma tesisi


Geçtiğimiz yıl Güllübağlar Mahallesi'nde Türkiye'nin ilk onaylı 1. sınıf Atık Getirme Merkezi'ni hizmete kazandıran Pendik Belediyesi, şimdi de Geri Dönüşüm Ayrıştırma Tesisi kuruyor. Ramazanoğlu Mahallesi’nde yapımı süren dev ayrıştırma tesisi sayesinde kâğıt, karton, plastik, cam ve metal ambalaj atıkları son teknoloji makinelerle kısa sürede türlerine göre ayrıştırılarak bu atıkların geri dönüşümü sağlanacak. Toplanan atıklar paketlenip depolanarak geri dönüşüm firmalarına verilecek. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunanBelediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, çevre konusunda belediye olarak çok önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek “Bütçemizin önemli bir bölümünü çevre ve temizliğe ayrılıyor. Çevreye, geri dönüşüme yönelik yatırımlarımız sürecek.” şeklinde konuştu.    


3 bin metrekarelik alana sahip 


Yapımı bu yıl tamamlanacak olan Geri Dönüşüm Ayrıştırma Tesisi, 1.500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 3 bin metrekarede hizmet verecek....