29 / 04 / 2024

pendik hak yapı

pendik hak yapı

Hak Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilecek olan Essen Park Evleri projesinin daire fiyatları 116 bin liradan başlıyor. Projenin daire teslimatları 14 ay sonra yapılacak...

Pendik Duru Park projesinde 102 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Hak Yapı’nın yeni projesi Duru Park’ta fiyatlar 102 bin liradan başlıyor ve 230 bin liraya kadar yükseliyor!

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ekinox İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ekinox İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekinox İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut!

Hak Yapı tarafından Pendik Velibaba'da hayata geçirilen Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut fırsatı devam ediyor. Peki Nurtaş Pendik 3+1 daire fiyatı ne kadar? Nurtaş Pendik sosyal donatıları neler? Nurtaş Pendik ile ilgili ayrıntılar.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Mirsan Emlak Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mirsan Emlak Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mirsan Emlak Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Anisya İnşaat Taahhüt Otomotiv Reklam Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Anisya İnşaat Taahhüt Otomotiv Reklam Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Anisya İnşaat Taahhüt Otomotiv Reklam Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

pendik hak yapı Haberi

pendik hak yapı


Pendik ilçesinin Güllübağlar Mevkii'nde yükselecek olan Essen Park Evleri projesi Hak Yapı'nın imzasını taşıyor. 4 bin metrekarelik alana 2 blok halinde inşa edilecek olan Pendik Essen Park projesi 120 adet daireden meydana gelecek. 


Hak Yapı Essenpark projesinde 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri yer alacak. Daire alanlarının 2+1'ler için 72 metrekareden başladığı Hak Yapı Essen Park Evleri projesinde daire fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 116 bin liradan başlıyor, 3 oda 1 salon dairelerde ise 163 bin liradan başlıyor, 200 bin liraya kadar yükseliyor. 


Henüz lansmanın yapılmadığı Essen Park 'ta daire tutarının yüzde 25'i peşin verildiği takdirde kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Teslimat sürecinin 14 ay sonra yapılacağı Essen Park Evleri 'nde...