30 / 04 / 2024

Pendik Hastanesi mahkum servisi açıldı mı

Pendik Hastanesi mahkum servisi açıldı mı

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Mahkum Servisi hizmete açıldı. Anadolu Yakasının ilk tutuklu servisi olan bölümde ülke cezaevlerinde bulunan tutuklular gerekli durumlarda tedavi görecek.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

Sağlık Bakanlığı Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin yerini kiraya verecek.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor.

Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

Pendik Devlet Hastanesi'nin ek binası inşa edildi!

Pendik Devlet Hastanesi otopark alanına inşa edilen ek hizmet binasında sona gelindi. Binada 21 metrekare büyüklüğünde doktor odası ve hastalar için de 11 adet oda bulunuyor...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Pendik Devlet Hastanesi'nin yakınına ön tanı alanı inşa ediliyor!

Dünyayı etkisi altına alan koronavırüs salgını tedbirleri kapsamında Pendik Devlet Hastanesi'nin yakınına ön tanı bölümü inşaatı başladı. 

Pendik'e bölge hastanesi inşa edilecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Pendik'e de büyük bir bölge hastanesinin yapılacağını müjdeledi...

Pendik'e 560 araçlık otopark müjdesi!

Pendik Belediyesi, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi arkasında yer alan boş arsaya 560 araçlık otopark inşa ediyor.

Pendik Devlet Hastanesi yenileniyor!

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ve Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ilçede yapılacak sağlık yatırımlarını masaya yatırdı.

VM Medical Park Pendik hizmete açıldı!

62 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek olan MLP Care'in, 30'ncu hastanesi olan İstanbul Pendik VM Medical Park hastanesi bugün hasta kabulüne başladı.

Hikmet Çavuş: 30'uncu hastanemizi Pendik'te açacağız!

Türkiye'nin 17 ilindeki 29 hastanesi ve yıllık yaklaşık 10 milyon adetlik vaka deneyimiyle en yaygın sağlık gruplarından biri olan MLP Çare, 30'uncu hastanesini Pendik'te açacak.

Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne çocuk acil servisi inşa ediliyor!

Artan hasta yoğunluğunun ihtiyacına cevap vermek üzere Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Pendik Belediyesi'nin desteğinde yeni bir acil bölüm yapılıyor.

Pendik Hastanesi mahkum servisi açıldı mı Haberi

Pendik Hastanesi mahkum servisi açıldı mı

Cezaevlerinde bulunan tutuklu ve mahkumlara tedavi hizmeti vermek üzere Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tam korunaklı  bir mahkum servisi kuruldu. 



Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, İstanbul Başsavcı Vekili Bekir Rayif Aldemir, İstanbul Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı Celal Avar, İstanbul İli Güney Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Tuncay Palteki, Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Pendik Cumhuriyet Savcısı Murat Neccaroğlu, Marmara Üniversitesi Pendik Eğ. Ve Ar. Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. İsmail Ciner, yargı mensupları ve hastane yöneticileri katıldı.



Anadolu Yakası’nın ilk tutuklu servisi olan Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tutuklu Servisi, bekleme odası, 4 hasta odası ve 8 yatağıyla hizmet verecek.  Başta Anadolu Yakasındaki cezaevleri olmak üzere  ülkenin herhangi bir bölgesindeki cezaevlerinde...