05 / 05 / 2024

Pendik Kavakpınar Farazi Sokak parkı

Pendik Kavakpınar Farazi Sokak parkı

Pendik Belediyesi tarafından ilçenin birçok noktasında sürdürülen parklardan ikisi daha hizmete girdi. Kavakpınar Mahallesi Farazi Sokak ve Küme Sokak’ta yapımı tamamlanan parklarda halı saha, oyun grupları, fitness aletleri, koşu parkuru ve dinlenme alan

Pendik'te 2 taksitle 2 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Doğu (Kavakpınar) ve Dolayoba mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Çınar Life satışta! Yeni proje

Dolunay Mühendislik imzasıyla Pendik'te inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar başladı. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Pendik Velibaba Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Velibaba (Dolayoba) Mahallesi, 10442 ada, 1, 2 parseller ile Pınar Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çınar tarafından kuruldu.

Pendik Dumlupınar ve Orta mahallelerindeki riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar ve Orta Mahalleleri Riskli Alanı Uygulama İmar Planı Değişikliği Askıda İtirazlar Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Pendik Dumlupınar ve Orta mahalleleri 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar ve Orta Mahalleleri Riskli Alanı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Pendik Kavakpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Pendik ilçesi, 1/5000 ölçekli Kavakpınar Mahallesi'nin bir kısmına ilişkin 15.10.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Ang Çınar Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ang Çınar Yapı İnşaat Limited Şirketi Pendik’te 50 TL sermaye bedeli ile Ayhan Güney tarafından kuruldu.

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Gül tarafından kuruldu. 

Pendik Kavakpınar Farazi Sokak parkı Haberi

Pendik Kavakpınar Farazi Sokak parkı

Pendik Belediyesi ilçenin birçok noktasında yapımını sürdürdüğü parkları tek tek tamamlayarak 7’den 70’e herkesin hizmetine sunuyor. 


Kavakpınar Mahallesi Farazi Sokak ile Küme Sokak’ta yapımı tamamlanan ve içerisinde oyun grupları, fitness aletleri, koşu parkuru, halı saha ve dinlenme alanlarının olduğu 2 park hizmete girdi. Farazi Sokak’ta toplam alanı 1.390 metrekare olan parkta halı sahanın yanı sıra çocuklar için oyun grubu, spor tutkunları için fitness alanı ve koşu parkuru yer alıyor. Aynı zamanda parkta dinlenme alanları da bulunuyor. 


Küme Sokak’ta ise toplam 900 metrekare alana sahip olan park, oyun,  fitness ve dinlenme gruplarıyla çevre halkına hizmet vermeye başladı.


Pendik...