06 / 05 / 2024

pendik kira

pendik kira

İstanbul'da kira oranları en çok Anadolu yakasındaki semtlerde arttı. Kadıköy ve Pendik'te son bir yıldaki artış yüzde 20 oranında gerçekleşti, satılık dairelerde en yüksek fiyat artışı yüzde 36 ile Ümraniye'de oldu.

Anadolu Yakası gelişirken kira bedelleri tavan yaptı!

Metrobüs, metro ve Anadoluray projeleri bölgede metrekare fiyatlarını 5 yılda bin liradan 5 bin liraya çıakrdı. Emlak uzmanları gelecek 3 yıl içinde metrekare fiyatlarının 10 bin lirayı zorlayacağını öngörüyor

Beşiktaş yönetimi, Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçti! Kira bedelleri artırılacak! 

Beşiktaş yönetiminin sorunlarından biri de gayrimenkullerden alınan kira bedelleri oldu. Yönetim Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçiyor. İşte ayrıntılar...

Ondörtüç Pendik'te düşük aidat ve yüksek hizmet dönemi!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği projesi 'Ondörtüç Pendik'te, sektörde bir aylık kira tutarına ulaşabilen fahiş aidatlara karşı “Düşük Aidat, Yüksek Hizmet Dönemi”ne başladı.

Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

İnsay Yapı imzası ile Anadolu Yakası’nın en değerli, en işlek ve en önemli yeri olan Pendik’te yükselen Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Ondörtüç Pendik'te 120 ay vade fırsatı!

İnsay Yapı imzası ile yükselen Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor. Proje, metroya, hastanelere, havalimanına, deniz ulaşımına yakın mesafede yer alıyor..

Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi ev sahibi olma avantajı!

İnsay Yapı imzası ile Pendik'te yükselen ve hemen teslim avantajı sunulan Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor..

Ondörtüç Pendik'te kişiye özel ödeme fırsatı!

Kira öder gibi ev sahibi olunabilen Ondörtüç Pendik'te kişiye özel ödeme fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 258 bin TL'den başlıyor..

Ondörtüç Pendik'te şimdi al, 10 yılda öde!

İnsay Yapı imzasıyla Pendik'te hayata geçirilen Ondörtüç projesinde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

İnsay Yapı tarafından hayata geçirilen Ondörtüç projesi Pendik'te yükseliyor. Projede daire fiyatları 258 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Ondörtüç Pendik'te hayat başlıyor!

242 konut ve 12 ticari birimden meydana gelen Ondörtüç Pendik'te hayat bu ay sonunda başlıyor. Projede 10 yıl kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor..

Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi ödeme fırsatı!

İnsay Yapı'nın Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi 10 yılda 0,98 faiz ile ev sahibi olunabiliyor...

Ondörtüç Pendik'te teslimler başlıyor!

Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi 10 yılda ev sahibi olunabiliyor. Kişiye özel ödeme planlarının oluşturulabildiği Ondörtüç Pendik'te daire teslimleri başlıyor...

MSY Pendik fiyat listesi 2017!

Kira öder gibi ev sahibi olunabilen MSY Pendix Evleri 212 daireden meydana geliyor. İşte MSY Pendik fiyat listesi 2017...

Manzara 7/24'te teslime kadar kira garantisi!

Öz-Bostan İnşaat’ın Pendik’te yapımına başladığı Manzara 7/24 projesinden daire satın alanlar, 2+1'lerde 1.500 TL, 3+1 dairelerde ise 2 bin TL aylık kira gelirine sahip oluyor. Kira avantajı, Manzara 7/24’ün teslim süresi olarak planlanan 18 ay boyunca sürüyor.

pendik kira Haberi

pendik kira


Kiralık daire fiyatlarındaki en büyük yükseliş Pendik ve Kadıköy ilçelerinde yaşandı. Her iki ilçede de son bir yılda kira oranlarındaki artış yüzde 20 olarak kaydedildi. Kadıköy, Marmaray ve metrobüs hattına entegre olacak olan metro hattının da etkisiyle hem Asya hem de Avrupa yakasının ulaşım merkezi haline geldi. Ayrıca üniversitelere yakın olması da Kadıköy'ü ev kiralamak isteyen öğrenciler için tercihlerin ilk sıralarına yerleştirdi. 

Pendik de Kadıköy-Kartal metrosuna olan yakınlığı, sıfır konut projeleri ve havaalanına yakınlığıyla kiracıların gözdesi oldu. Anadolu yakasının bu iki ilçesini, sırasıyla yüzde 15 ile Bahçelievler, yüzde 13 ile Ataşehir, yüzde 8 ile Küçükçekmece ve Ümraniye, yüzde 7 ile Maltepe ve Üsküdar, yüzde 5 ile Şişli ve yüzde 4 ile Esenyurt takip ediyor. 


METRO HATLARI SATILIK DAİRE FİYATLARINI ARTIRDI 

İstanbul'da satılık...