05 / 05 / 2024

pendik kreş inşaatı

pendik kreş inşaatı

İBB, Pendik Dolayoba Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıların yerine kreş inşa etmek için harekete geçti.

Pendik'te inşaat kazası: 1 yaralı!

Pendik'te bir inşaatta çalışan işçi Bayram Midilli halat kopması sonucunda çukura düştü. Yaralanan işçiyi itfaiye ekibi kurtardı.

Pendik'teki metro inşaatı şantiyesinde patlama!

Pendik'te metro inşaatı şantiyesinde patlama oldu. Kaynarca Mahallesi Tevfik İleri Caddesi'nde yer alan metro şantiyesinde patlama yaşanması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. 

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Pendik'te inşaat malzemesi çaldığı iddia edilen 2 şüpheli yakalandı!

İstanbul Pendik'te yaklaşık 34 bin TL değerinde inşaat malzemesi iddia edilen 2 şüpheli yakalandı...

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kreş inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir'deki Sular Vadisi'ndek kreş inşaatını inceledi.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Nurol İnşaat'tan Romanya'da 2 ayda 2 milyar TL'lik proje!

Nurol İnşaat, Haziran ayında Romanya'nın başkenti Bükreş'te, Bükreş çevreyolu projesinin 17.5 kilometrelik bölümünün inşaatına ilişkin ihaleyi 174 milyon dolar bedelle üstlendi...

Nurol İnşaat Bükreş'te 175 milyon TL'lik ihale kazandı!

Nurol İnşaat, Romanya'nın başkenti Bükreş çevre yolunun 17,5 kilometrelik bölümünün inşaatına başlıyor. Projenin 2023 yılında tamamlanması planlanıyor.

İstanbul'da 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Maltepe, Ataşehir, Pendik ve Tuzla'da arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Kaş'ta kreş inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 19 ilçenin tamamında açılmasını planladığı kreşlerin yapımına başlandı. Kaş'ın Andifli Mahallesinde yapımına başlanan kreş binası içinde sosyal hizmetler ve ATASEM merkezi de bulunacak.

Ekrem İmamoğlu'nun Pendik'te temelini attığı kreşin inşaatı sona erdi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 28 Eylül 2019’da temelini attığı ve inşaatı bitirilen Pendik'teki Dolayoba Kreşi’nde incelemelerde bulundu...

pendik kreş inşaatı Haberi

pendik kreş inşaatı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Pendik Dolayoba Mahallesi’nde yer alan kaçak kameriye, duvar ve kemerli kapıların yıkım işlemlerini gerçekleştirdi. İBB'de yer alan habere göre; Dolayoba Talebe Yurdu ve Kuran Kursu'na komşu olan yapıların yıkımından önce söz konusu yurdun yetkilerine tebligat gönderildi.

Verilen süre dolmasına rağmen yurtların kaldırılması nedeniyle İBB yetkilileri ve Yurt Müdürü görüşme gerçekleştirerek anlaşma sağladı. İBB yetkileri tebligatta bahsi geçen yapıların yıkımını gerçekleştirdi. Yıkımdan Kuran Kursu ve Yurt Binası etkilenmedi.  İBB’ye ait söz konusu alanda kreş inşa edilmesi için çalışmalar başladı.

Pendik’te istinat duvarı çöktü, 5 katlı bina tahliye...