17 / 05 / 2024

pendik mobilya avm açıldı mı

pendik mobilya avm açıldı mı

MOSDER Başkanı İsmail Doğan, mobilya sektörünün gelişmesiyle birlikte tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayabilmek adına mobilya AVM'si kuracaklarını söyledi. Doğan, “Bu proje Türkiye’de bir ilk. İlk AVM yeni yılın ilk ayında Pendik’te açılacak” dedi.

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Türkoğlu tarafından kuruldu.

Soymer İnşaat Metal Plastik Elektrik Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soymer İnşaat Metal Plastik Elektrik Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Buçaklar tarafından kuruldu.

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Uğur Söylemez tarafından kuruldu.

Öys İnşaat Mobilya Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öys İnşaat Mobilya Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Musa Karslıoğlu tarafından kuruldu.

Karahmetin İnşaat Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karahmetin İnşaat Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Rahmetullah Karabulut tarafından kuruldu.

Zeruj Mall Pendik AVM'de hangi mağazalar var? Zeruj Mall Pendik mağaza listesi!

Geçtiğimiz günlerde Pendik'te hayata geçirilen Zeruj Mall kapılarını açtı. Sadece kadınlara hizmet veren Zeruj Mall Anatolia AVM'de hangi mağazalar var? Zeruj Mall  Pendik AVM mağaza listesi...

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te hizmete açıldı. AVM 50 mağaza ile hizmet verecek.

Orhanlar Mühendislik Mimarlık İnş. Orman Ürünleri Hırdavat Mobilya Gıda Hay.Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Orhanlar Mühendislik Mimarlık İnş. Orman Ürünleri Hırdavat Mobilya Gıda Hay.Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Orhan tarafından kuruldu.

Cvr İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvr İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız tarafından kuruldu.

Evra Mobilya Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi açıldı!

Evra Mobilya Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Topaloğlu tarafından açıldı.

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

pendik mobilya avm açıldı mı Haberi

pendik mobilya avm açıldı mı


MOSDER Başkanı İsmail Doğan, mobilya sektörünün gelişmesiyle birlikte tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayabilmek adına mobilya AVM'si kuracaklarını söyledi. Doğan, “Bu proje Türkiye’de bir ilk. İlk AVM yeni yılın ilk ayında Pendik’te açılacak” dedi.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) sektörün gelecek vizyonunu ortaya koymak için bu yıl 12'ncisini gerçekleştirdiği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması'nın sonuçlarını, önceki gece İstanbul'da düzenlediği ödül töreninde açıkladı. 36 üniversiteden toplam 257 projenin yarıştığı tasarım değerlendirmelerinde 18 proje finale kalmaya hak kazandı. 6 farklı kategorinin birincileri belirlenerek, ödülleri teslim edildi. Törenin ardından sorularımızı cevaplandıran MOSDER Başkanı İsmail Doğan, yeni yılda sektöre daha iyi katkıda bulunabilmek amacıyla Mobilya AVM'si kuracaklarını söyledi. Vatandaşın işini kolaylaştırmayı hedefledikleri proje hakkında bilgi veren Doğan, “Türkiye'de ilk kez olan bir...