09 / 05 / 2024

Pendik Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi nerede

Pendik Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi nerede

Pendik Belediyesi ve Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Hekim işbirliğinde Batı Mahallesi'nde hayata geçirilen Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı.

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Şinasi tarafından kuruldu.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Autoexper Otomotiv Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Autoexper Otomotiv Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Erdoğdu tarafından açıldı.

Pendik Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi ve Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Hekim işbirliğinde Batı Mahallesi'nde hayata geçirilen Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı.

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Hekim, Handan Hekim Seçkin, Aydan Hekim ve Özge Hekim ortaklığında kuruldu. 

Haydarpaşa-Pendik Demiryolu Hattı meclis gündeminde!

İstanbul Haydarpaşa-Pendik Demiryolu Hattı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. Konu hakkında CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesi hazırladı.

Fader İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

Fader İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Ömer Faruk Kömürcüoğlu Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs 2015 tarihinde kuruldu.

Captain Hill Pendik'te metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Ömer çamoğlu tarafından tasarlanan Captain Hill projesi toplam 140 konuttan meydana geliyor. Pendik'te konumlandırılan proje kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 2 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor...

Pendik'te icradan 750 bin TL'ye satılık tarla!

Pendik 1. İcra Müdürlüğü; Pendik ilçesi, Dolayoba mahallesi, 14 pafta ve 293 parsel numarasındaki tarla vasfındaki taşınmazın 320/1 5700 hissesini satışa çıkardı

Ömer Faruk çelik: Yetki TOKİ ve İBB'de olursa özel sektör gelmez!

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk çelik dönüşüm için yapılan ön düzenlemeleri  eleştirerek yapılan yasal düzenlemelerin yetkilerinin tamamının İBB ve TOKİ toplanmaması gerektiğini savundu

Ataman Karina Pendik'te 120 bin TL'ye! Zamsız son hafta!

Ataman Karina Pendik’te rezidans dairelerin fiyatları 120 bin TL’den başlıyor. Projede konut fiyatlarına önümüzdeki hafta itibariyle zam uygulanacak…

Ömer Faruk Karınca görevinden ayrıldı!

 Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Genel Sekreteri Ömer Faruk Karınca görevinden ayrıldı...

Marmara Royal Pendik projesinde 1.100 TL taksitle! Yüzde 35i satıldı!

Pendik’te inşa edilen ve toplam 220 konuttan meydana gelen Marmara Royal projesinde konutların yüzde 35’i satıldı. Projede güncel fiyatlar 108 bin TL’den başlıyor…

Pendik Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi nerede Haberi

Pendik Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi nerede

Pendik Belediyesinin hayırsever işadamı Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim işbirliğinde hayata geçirdiği Aile Sağlığı Merkezi tamamlandı. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, daha önce Vişne Sokak’ta hizmet veren aile sağlığı merkezi, deniz manzaralı yeni yerinde hizmet verecek. Geleneksel Türk mimarisiyle inşa edilen aile sağlığı merkezi, toplam 1.050 metrekare alan üzerinde hayata geçirildi. Merkezde; sağlık hizmet üniteleri, doktor, hemşire ve hasta odaları gibi standart bölümlerin yanında bir de sergi salonu ve konferans salonu mevcut.

Aile Sağlığı Merkezine Ömer Hekim adı verildi

Geziboyu Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan aile sağlığı merkezine Öner Hekim’in 2008'de lösemiden kaybettiği oğlunun anısını ve ismini yaşatmak adına “Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi” adı...