03 / 05 / 2024

pendik oto galericiler

pendik oto galericiler

Pendik Belediyesi, otogalericilerin bir araya toplanacağı Oto Kasaba için tahsis edildiği iddia edilen E-6 Karayolu'nun kuzeyinde kalan Köyler Bölgesi'nin planlı olmadığını, önemli bir kısmı içme suyu havzasında ve ormanlık alanda kaldığını açıkladı.

Kuruluş Nakliye İnşaat Reklam Oto Yedek Parça Metal Limited Şirketi kuruldu!

Kuruluş Nakliye İnşaat Reklam Oto Yedek Parça Metal Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selda Göksu tarafından kuruldu.

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Tarsus'taki 179 adet iş yeri satılıyor! Oto Galericiler Sitesi'de iş yeri sahibi olma fırsatı!

Tarsus Belediyesi tarafından Oto Galericiler Sitesinde yer alan 179 adet dubleks iş yeri satılıyor. Peki Tarsus'ta yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

Seta Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Seta Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Şahzade Çiçek tarafından kuruldu.

Otomobilde yepyeni bir satış dönemi başladı! Kredi alamayanlar çareyi bunda buldu!

Araç almak isteyen yurttaşlar finansman bulmakta zorluk yaşayınca oto galericiler eski usul sisteme dönüş yapmak zorunda kaldı ve araçlarda senetle satış dönemi başladı. Yüzde 30 peşinat ve 36 aya kadar vade imkânı verilirken, senetli satış sistemi ile ilgili detaylar da netleşti.

Sakiler İnşaat Plastik Elektrik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yedek Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Sakiler İnşaat Plastik Elektrik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yedek Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Özen tarafından kuruldu.

Talep artınca yüzde 35 artış yaşandı! İkinci el fiyatları arşa çıktı!

İkinci el otomobil piyasasında bir aydır yaşanmakta olan artış yüzde 35 seviyelerine ulaştı. Oto galericiler bun rağmen talebin devam ettiğini söyledi! İşte detaylar!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tarık Yeşil tarafından kuruldu.

Trp İnşaat Plastik Kimya Orman Ürünleri Oto Yedek Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trp İnşaat Plastik Kimya Orman Ürünleri Oto Yedek Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ferhat Özdemir tarafından kuruldu.

ÖTV ve TOGG söylentileri piyasaları alt üst etti! İşte 2. el otomobil piyasasında son durum

Oto galericiler, ÖTV’de indirim ve yerli otomobil TOGG bekleyenlerinde alım yapmaktan kaçındıklarını belirtti.

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te Ramazan Parıltı tarafından kuruldu.

pendik oto galericiler Haberi

pendik oto galericiler


Pendik Belediyesi tarafından yapılan açıklama şöyle;


"Bazı yayın organlarında, Pendik sınırları içersindeki Köyler Bölgesi'nde oto kasaba altında oto galericiler için yer tahsis edildiği  yönünde asılsız haberler çıkmaktadır. 


Pendik Belediyesi,  sözü edilen alanda herhangi bir tahsis yapmamıştır. E-6 Karayolu'nun kuzeyinde kalan Köyler Bölgesi planlı olmayıp, önemli bir kısmı içme suyu havzasında ve ormanlık alanda kalmaktır. 


Pendik Belediyesi, bu alanın yeşil dokusunun muhafazası için özen göstermektedir. İlgililerin şifai taleplerine de tarımsal amaçlı yapılar ve kamusal fonksiyon dışında ticari yapılaşmaya müsaade edilmeyeceği ifade edilmiştir. Mevzubahis alan içersinde 2b niteliğindeki alan ve komşu parseller, muhtemel İstanbul Olimpiyatları ve diğer sportif faaliyetler için kullanılmak üzere, açık spor tesisleri ve diğer kamusal ihtiyaçlar için özel proje alanı ilan edilmiştir. Hukuken mevcut üst ölçekli planlar da, bu alanda böyle...